~Jasnoturkusowa Szachownica napisał(a): http://www.nowogrodziec.pl/index.php/wiadomosci/1920-dar-serca
Przeczytaj że zrozumieniem
~~Sina Trytoma napisał(a):~Jasnoturkusowa Szachownica napisał(a): http://www.nowogrodziec.pl/index.php/wiadomosci/1920-dar-serca
Przeczytaj że zrozumieniem
Ale po co? Warcholstwu wystarczy nazwisko - Relich. I wychodzą wszystkie kompleksy z wiejsko-buraczanych wsioków. A czytanie ze zrozumieniem to przywilej ludzi rozumnych.
~~Beżowobrązowy Wrzosiec napisał(a): 30 osób x(razy)1500 e=189 000 zł miesięcznie,no,no niezły wynik.
~~Zielonobiała Kobea napisał(a):to teraz już wiem skąd w polsce tyle imbecyli,pacjentki z niemiec 1500 e / miesiąc pobytu.~~Beżowobrązowy Wrzosiec napisał(a): 30 osób x(razy)1500 e=189 000 zł miesięcznie,no,no niezły wynik.
To tyle będzie kosztowało gminę utrzymanie tych 30 pacjentów ?Skąd gmina weźmie na to pieniądze, znowu podniosą stawkę za wodę i ścieki ?
~~Śliwkowa Czeremcha napisał(a):To nie jest PARAFIANIE OSRODEK WCZASOWY,bo Nowogrodziec,to nie San Troppe,tylko Dom Starcow,w ktorym kazdy Kuraciusz sam pokrywa swoje koszty utrzymania,albo jego Rodzina!Najczwsciej jego dzieci lub wnuki!~~Zielonobiała Kobea napisał(a):to teraz już wiem skąd w polsce tyle imbecyli,pacjentki z niemiec 1500 e / miesiąc pobytu.~~Beżowobrązowy Wrzosiec napisał(a): 30 osób x(razy)1500 e=189 000 zł miesięcznie,no,no niezły wynik.
To tyle będzie kosztowało gminę utrzymanie tych 30 pacjentów ?Skąd gmina weźmie na to pieniądze, znowu podniosą stawkę za wodę i ścieki ?
~~Szkarłatna Hakonechloa napisał(a):szczerze powiedziawszy jak burmistrz rynek odpicuje to kuracjusze będą z tej fontanny zdrowotną wodę pić jak się fama rozniesie to turystów będzie więcej jak w san trope.~~Śliwkowa Czeremcha napisał(a):To nie jest PARAFIANIE OSRODEK WCZASOWY,bo Nowogrodziec,to nie San Troppe,tylko Dom Starcow,w ktorym kazdy Kuraciusz sam pokrywa swoje koszty utrzymania,albo jego Rodzina!Najczwsciej jego dzieci lub wnuki!~~Zielonobiała Kobea napisał(a):to teraz już wiem skąd w polsce tyle imbecyli,pacjentki z niemiec 1500 e / miesiąc pobytu.~~Beżowobrązowy Wrzosiec napisał(a): 30 osób x(razy)1500 e=189 000 zł miesięcznie,no,no niezły wynik.