Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Może nie być Mieszkania Plus
~~Granatowoszary Gajowiec niezalogowany
15 lutego 2018r. o 14:51
W Bolesławcu jest mnóstwo mieszkań i ciągle się budują . Niestety jak ktoś woli siedzieć w domu, brać 500+ , nie pracować i narzekać , że go nie stać na kupno to trudno .
Kombinujcie , kupcie , zbudujcie , wyrwijcie dotacje rządowe ale macie mi zbudować mieszkanie + BO TAK. QRWA co za pokolenie roszczeniowców wyrosło , nawet nie chcę myśleć jakie będą wyrachowane i roszczeniowe dzieci takich ludzi.
A weź się jeden z drugim za robotę , kredyt na 25 lat i będziesz miał swoje WŁASNE M , a jak ci się nie chce , to wynajmuj i nie płacz że drogo , bo kto inny wziął kredyt , kupił i wynajął żeby się spłaciło .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawa Truskawka niezalogowany
15 lutego 2018r. o 15:04
~~Granatowoszary Gajowiec napisał(a): W Bolesławcu jest mnóstwo mieszkań i ciągle się budują . Niestety jak ktoś woli siedzieć w domu, brać 500+ , nie pracować i narzekać , że go nie stać na kupno to trudno .
Kombinujcie , kupcie , zbudujcie , wyrwijcie dotacje rządowe ale macie mi zbudować mieszkanie + BO TAK. QRWA co za pokolenie roszczeniowców wyrosło , nawet nie chcę myśleć jakie będą wyrachowane i roszczeniowe dzieci takich ludzi.
A weź się jeden z drugim za robotę , kredyt na 25 lat i będziesz miał swoje WŁASNE M , a jak ci się nie chce , to wynajmuj i nie płacz że drogo , bo kto inny wziął kredyt , kupił i wynajął żeby się spłaciło .

To są mieszkania przede wszystkim na wynajem i nikt nie ma zamiaru ich rozdawać. Plan kierowany jest do tych którym bank nie da kredytu a których stać na wynajęcie po uczciwej cenie. Powiedz lepiej ile wynajmujesz mieszkań?
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
15 lutego 2018r. o 15:04
~~Granatowoszary Gajowiec napisał(a): W Bolesławcu jest mnóstwo mieszkań i ciągle się budują . Niestety jak ktoś woli siedzieć w domu, brać 500+ , nie pracować i narzekać , że go nie stać na kupno to trudno .

A kto Ci pajacu da kredyt jak jesteś po szkole średniej i pracujesz za 1500 zł?
Wynajmować na wolnym rynku? a co z założeniem rodziny? Tak mają żyć i pracowac po to żeby płacić za wynajem i nic poza tym. Cwaniaku to że Tobie sie wiedzie nie znaczy że inni mają tyle szczęścia i zaradności życiowej, bucu
~~Granatowoszary Gajowiec niezalogowany
15 lutego 2018r. o 15:10
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):

A kto Ci pajacu da kredyt jak jesteś po szkole średniej i pracujesz za 1500 zł?
Wynajmować na wolnym rynku? a co z założeniem rodziny? Tak mają żyć i pracowac po to żeby płacić za wynajem i nic poza tym. Cwaniaku to że Tobie sie wiedzie nie znaczy że inni mają tyle szczęścia i zaradności życiowej, bucu

A tobie kto pajacu zabronił się uczyć i znaleźć lepszą pracę . Tylko narzekać i zazdrościć innym potrafisz ...bucu.
~~Brązowawożółta Fasola niezalogowany
15 lutego 2018r. o 15:44
Gdyby wszyscy byli tacy zdolni i zaradni to Ty jeden z drugim byłbyś taki jak oni a mieszkania kosztowałyby po kilka baniek. Przez to że są biedniejsi to ty dziwny czlowiek ie możesz czuć się bogatszy choć tak naprawdę jesteś bardzo biedny.

Zastosowana autokorekta

~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
15 lutego 2018r. o 16:07
Ja proponuje najpierw zadać sobie pytanie kto w bolesławcu nie chce aby powstawały mieszkania plus ??? Podpowiem pan Roman i pan Cołokidzi zrobią wszystko aby takich mieszkań w Bolesławcu nie było gdyż by ich interes z deweloperką podupadł :) Działki na mieszkanie plus w bolesławcu są ale wszystko jest tak robione aby te działki które są proponowane nie załapały się do tego programu tak jak tat tutaj proponowana:) Roman powie że proponowali działkę ale rząd nie był zainteresowany i teraz idzie pod deweloperkę :) wytłumaczenie jest i tyle . Anonimowe osoby z urzędu miasta doskonale wiedzą o co w tym wszystkim chodzi aby mieszkania w Bolesławcu były jak najdroższe .
~~Barwinkowa Gunera niezalogowany
15 lutego 2018r. o 18:03
~Żółtawozielona Miechunka napisał(a): Ten teren nie był zbyt dobry na M+ z uwagi na położenie i komunikację wąskie gardło wiaduktu. Tam teraz są potężne korki a wyobraźcie sobie tam wyjazd z osiedla na skrzyżowaniu koło wiaduktu. Koszmar. Dziwi fakt, że prezydent nie zgłasza żadnych terenów. No ale w sumie na tym by nie zarobił bo lepiej dać TBSowi albo sprzedać i mieć kasę. A co z młodymi małżonkami innymi samotnymi których nigdy nie będzie na to stać? Czekamy prezydencie.

Realizacja chciejstw odnośnie terenów pod M+ jest w naszym grodzie ograniczona. Bolesławiec, mimo, że zamieszkiwany jest przez czterdzieści tysięcy mieszkańców, pod wzgledem powierzchni jest małym miastem. Oława przy podobnej liczbie mieszkańców ma powierzchnię prawie dwukrotnie większą. Dziwi mnie pytanie "co z młodymi małżonkami?". Mnie nikt mieszkania nie dawał w prezencie sam musaiałem na nie ciężko pracować. Jednakże przed jego zdobyciem tułałem się wynajmowanych mieszkaniach. Dzisiaj nasze społeczeństwo ( mam takie wrażenie) dzieli się na ciężko pracujące mrówki i bujające się świerszcze, na których lepszy byt inni muszą zapracować.
~~Złotożółty Zawilec niezalogowany
16 lutego 2018r. o 7:36
~~Barwinkowa Gunera napisał(a):
~Żółtawozielona Miechunka napisał(a): Ten teren nie był zbyt dobry na M+ z uwagi na położenie i komunikację wąskie gardło wiaduktu. Tam teraz są potężne korki a wyobraźcie sobie tam wyjazd z osiedla na skrzyżowaniu koło wiaduktu. Koszmar. Dziwi fakt, że prezydent nie zgłasza żadnych terenów. No ale w sumie na tym by nie zarobił bo lepiej dać TBSowi albo sprzedać i mieć kasę. A co z młodymi małżonkami innymi samotnymi których nigdy nie będzie na to stać? Czekamy prezydencie.

Realizacja chciejstw odnośnie terenów pod M+ jest w naszym grodzie ograniczona. Bolesławiec, mimo, że zamieszkiwany jest przez czterdzieści tysięcy mieszkańców, pod wzgledem powierzchni jest małym miastem. Oława przy podobnej liczbie mieszkańców ma powierzchnię prawie dwukrotnie większą. Dziwi mnie pytanie "co z młodymi małżonkami?". Mnie nikt mieszkania nie dawał w prezencie sam musaiałem na nie ciężko pracować. Jednakże przed jego zdobyciem tułałem się wynajmowanych mieszkaniach. Dzisiaj nasze społeczeństwo ( mam takie wrażenie) dzieli się na ciężko pracujące mrówki i bujające się świerszcze, na których lepszy byt inni muszą zapracować.

A co z działeczkami co TBS miał budować domy na Staroszkolnej - sprzedali już deweloperom, co to za ich przyczyną odwołano poprzednią panią prezes, aby zrobić miejsce dl obecnego, co jej wtedy doradzał ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy