Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Służbowe auto burmistrza w naprawie
~Ciemnożółta Magnolia niezalogowany
26 lutego 2018r. o 10:57
jak gmima może zapłacić jak samochód jest dobrze ubezpieczony, jezeli ja byłbym nie winny to bym nie ukrywał tego zdarzenia coś mi tu nie pasuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
26 lutego 2018r. o 10:59
~Ciemnożółta Magnolia napisał(a): jak gmima może zapłacić jak samochód jest dobrze ubezpieczony, jezeli ja byłbym nie winny to bym nie ukrywał tego zdarzenia coś mi tu nie pasuje

Jesteś niewinny a ukrywasz swoje nazwisko... Coś mi tu nie pasuje : ))

bobrzanie.pl
~Bladoniebieska Malina niezalogowany
26 lutego 2018r. o 11:26
Wprowadźcie zasady obowiązkowego zakładania konta na portalu pod własnym nazwiskiem i po sprawie.
~~Żółta Fortegilla niezalogowany
26 lutego 2018r. o 11:29
Jestem w 100% niewinny (opinia kilku prawników) a i tak trafiłem do sądu, VE-TO trafiło do sądu i okazało się-niewinne. Coś mi tu nie gra Panie Bernardzie!?
~Ciemnożółta Magnolia niezalogowany
26 lutego 2018r. o 11:59
bladoniebieska malino dlaczego się nie podpisała tylko wymagasz od innych
~~Białawoszary Dziurawiec niezalogowany
26 lutego 2018r. o 12:52
Dziwne,że samochód ma wymieniony środkowy słupek i drzwi przednie i tylne a burmistrz twierdzi ,że gmina nie dołoży do tego ani złotówki ,za remont może nie ale po takim dzwonie auto jest już powypadkowe i jego wartość rynkowa spada o kilkadziesiąt procent .
~Bladoniebieska Malina niezalogowany
26 lutego 2018r. o 12:53
Bo nie wprowadzono jeszcze tej zasady.
~~Niebieski Aster niezalogowany
26 lutego 2018r. o 13:08
~Sinoniebieska Brodia napisał(a): "Sprawcą był kierowca z Lubna" a burmistrza osądzono. Ciekawa sytuacja.

"Ciekawa Sytuacja". Sprawca inny a burmistrz nie wzywa Policji ? Ja myślę ,że coś tu nie halo. PROSZĘ OPUBLIKOWAĆ PISMO DO PRZEWODNICZĄCEJ RADY O ZGŁOSZENIU KOLIZJI CZY WYPADKU.
Za dużo rzeczy w tej gminie się dzieje a urzędnicy nie winni .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!