Bernard napisał(a):~Sinoniebieska Brodia napisał(a): "Sprawcą był kierowca z Lubna" a burmistrza osądzono. Ciekawa sytuacja.
Sprawcą tej kolizja, ze stycznia, był kierowca z Lubania.
Burmistrza sądzono za wypadek z 2016 roku.
~Sinoniebieska Brodia napisał(a): "Sprawcą był kierowca z Lubna" a burmistrza osądzono. Ciekawa sytuacja.
~~Niebieski Aster napisał(a):Bernard napisał(a):~Sinoniebieska Brodia napisał(a): "Sprawcą był kierowca z Lubna" a burmistrza osądzono. Ciekawa sytuacja.
Ooo... Znowu zabiera głos ' ADWOCATUS DIABOLO" Ten Pan redaktor to wybronił by nawet Bieruta.[/c
Tłumaczę po prostu komuś, kto nie czyta ze zrozumieniem.
Bernard napisał(a):~~Niebieski Aster napisał(a):Bernard napisał(a):~Sinoniebieska Brodia napisał(a): "Sprawcą był kierowca z Lubna" a burmistrza osądzono. Ciekawa sytuacja.
Ooo... Znowu zabiera głos ' ADWOCATUS DIABOLO" Ten Pan redaktor to wybronił by nawet Bieruta.[/c
Tłumaczę po prostu komuś, kto nie czyta ze zrozumieniem.
Z całym szacunkiem , ale Pana komentarze przypominają mi nauczycieli ze szkoły średniej z czasów PRL. "Co autor miał na myśli? " Poprawne odpowiedzi były te, które odpowiadały skryptom jakie posiadał nauczyciel. Interpretacja ucznie się nie liczyła.
~~Granatowoczarny Wiesiołek napisał(a): Dlaczego przewodnicząca rady nie poinformowała wszystkich radnych o tym ,że służbowy samochód burmistrza jest uszkodzony po kolizji ,osobiście dzwoniłem do kilku radnych z zapytaniem i nikt nic nie wiedział ,ktoś próbował zamieść sprawę pod dywan?[/c
Bo to są PRYWATNE SPRAWY Burmistrza i Przewodniczącej a wam nic do tego.
Bernard napisał(a):
Jesteś niewinny a ukrywasz swoje nazwisko... Coś mi tu nie pasuje : ))