~~Terakotowy Pomidor napisał(a): Najlepsze co Ci panowie mogą zrobić dla piłki to dać sobie spokój z robieniem karier prezeso- mangerskich. Swoją drogą to trzeba mieć niezły tupet, żeby żądać od Gminy 73000 zł po to aby sobie mogli po boisku pobiegać mieszkańcy innych gmin. Jak nie dostali to rozwiązali drużynę Burmistrzowi na złość.
~~Konopny Głóg napisał(a):Aha, napisali a nie chcieli. Teraz to ja rozumiem.~~Terakotowy Pomidor napisał(a): Najlepsze co Ci panowie mogą zrobić dla piłki to dać sobie spokój z robieniem karier prezeso- mangerskich. Swoją drogą to trzeba mieć niezły tupet, żeby żądać od Gminy 73000 zł po to aby sobie mogli po boisku pobiegać mieszkańcy innych gmin. Jak nie dostali to rozwiązali drużynę Burmistrzowi na złość.
Po co pier.....sz głupoty ,że chcieli 73 tys na tyle napisali ofertę a dostali 27 tys,Wykroty zapisały ponad 90 a dostały 46 tys Zebrzydowa również napisała dużo więcej a dostała 52tys . Gdyby burmistrz przeznaczył chociaż 40 tys to nikt by się nie wycofał .
~~Terakotowy Pomidor napisał(a):~~Konopny Głóg napisał(a):Aha, napisali a nie chcieli. Teraz to ja rozumiem.~~Terakotowy Pomidor napisał(a): Najlepsze co Ci panowie mogą zrobić dla piłki to dać sobie spokój z robieniem karier prezeso- mangerskich. Swoją drogą to trzeba mieć niezły tupet, żeby żądać od Gminy 73000 zł po to aby sobie mogli po boisku pobiegać mieszkańcy innych gmin. Jak nie dostali to rozwiązali drużynę Burmistrzowi na złość.
Po co pier.....sz głupoty ,że chcieli 73 tys na tyle napisali ofertę a dostali 27 tys,Wykroty zapisały ponad 90 a dostały 46 tys Zebrzydowa również napisała dużo więcej a dostała 52tys . Gdyby burmistrz przeznaczył chociaż 40 tys to nikt by się nie wycofał .
~~Ceglasta Godecja napisał(a): Teraz ja czekam na zebranie w Parzycach związane z klubem TS zaprosimy radną która stoi twardo za prezesami z Parzyc udowodnimy kto ma racie , czyj jest klub szejka czy miał być Parzyc i dla Parzyc. To ja jeden z grubych po 40ceKlub ma służyć całej lokalnej społeczności a nie ambicjom jednej czy dwóch osób, którym wydaje się, że wiedzą lepiej niż inni to co oni chcą.