~~Staroróżowa Jukka niezalogowany 27 marca 2018r. o 13:44
Każdy pracodawca ma takiego pracownika - na jakiego zasługuje! To znana, w ekonomii, od dawna teoria odbicia. Zdolnych, utalentowanych i kreatywnych ludzi (potencjalnych pracowników), w Bolesławcu, nie brakuje. Trzeba tylko do nich dotrzeć! A jak? 1) wiarygodnością i dobrą marką, 2) słownością i dotrzymywaniem obietnic, 3) umiejętnością dostrzegania w pracowniku współtwórcy sukcesu firmy / przedsiębiorstwa. Niestety, wielu bolesławieckim przedsiębiorcom tego brakuje. Zatrzymali się w rozwoju na etapie początku lat 90. Nie chcą wziąć pod uwagę, że ludzie migrują za normalnie płatną pracą. Że wolą poszukać miesiąc lub dwa, konkretnego zajęcia niźli podejmować pracę śmieciową.
~Ziemistoszara Nasturcja niezalogowany 27 marca 2018r. o 21:46
Prawda jest taka, że ciężko utrzymać się za najniższą krajową. Pracodawcy chcąc mieć firmę i pracowników na nią pracujących powinni myśleć również o tym,że oni mają domy,rodziny i chcą żyć a nie egzystować. Sam czynsz jest bardzo wysoki a gdzie inne media i samo jedzenie ? Nic dziwnego, że ludzie wolą dojeżdżać do większych miast gdzie płace są znacznie wyższe a praca podobna.
~~Morelowa Śliwa niezalogowany 27 marca 2018r. o 22:26
Urząd Pracy zamknąć bo niepotrzebny, każdy szuka pracy na własną rękę. I te panie co niektóre, wredne typy, do roboty fizycznej, zobaczylibyśmy jak by im szło :( Czarno to widzę. Tylko normalnym ludziom, z wykształceniem, takie oferty dają że masakra a same po podstawówkach tam siedzą. Szczególnie trafiłam na jedną, nienormalną. Wyrejestrowałam się bo w dupie mam ich oferty i ubezpieczenie, znalazłam sama świetną pracę a taką mi wciskała że pożal sie Boże i jeszcze mówiła że to biurowa praca. Gówno się orientowała w tych ofertach ale na dupie siedziała - dama wielka :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.