Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Zdemontujemy zamknięty układ władzy"
2161
#fobiak nieaktywny
3 kwietnia 2018r. o 10:41
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
~~Żółtobiały Styrakowiec napisał(a): Maciek odwieczny samorządowiec. Zaraz po studiach już z budżetu ciągnął kasę. Pracę w Świeradowie też dostał przez koneksje polityczne. Chce rozwalać układ i zastąpić go swoim.

o, dobra okazja powiedzieć to w twarz Maciejowu np. przed obliczem sądu :)

cieciu, a od kiedy sad ma oblicze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Brudnozielony Enkiant niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 10:42
Dla mnie ważne że nie jest z partii i miał duże poparcie coś koło 4 tys głosów. Dużo prawdy obnaża w tej rozmowie. Można krytykować ale dobrze jest mieć wybór, prawda? Dla mnie gość wiarygodny. Mi osobiście pomógł gdzie urząd mnie olał. I to on poświęcił mi czas. Pozdrawiamy wraz z małżonką Panie Macieju.
Andrzej K.
~~Oberżynowy Słoneczniczek niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 10:43
~~Szkarłatny Kleome napisał(a): Trochę historii .Portal II z 22 czerwca 2007r. " Nowy wiceprezydent ma 31 lat, a od 10 lat pracuje w Urzędzie Miasta. Zastępcą Piotra Romana będzie od 1 lipca. Zajmie się m.in. oświatą, kulturą, sportem i sprawami obywatelskimi.
Stanowisko dla Macieja Małkowskiego to efekt umowy pomiędzy ugrupowaniami rządzącymi miastem, Ziemią Bolesławiecką oraz Prawem i Sprawiedliwością. „Jestem członkiem Ziemi Bolesławieckiej od 12 czerwca, wcześniej byłem sympatykiem.” powiedział portalowi Boleslawiec.org Maciej Małkowski. Dodał także, że będzie realizować wizję prezydenta. Zdaniem Małkowskiego miasto i jednostki działają dobrze, nic nie wymaga rewolucji. "
Wizja Prezydenta ...brzmi dumnie. Zmieniamy Jego układ na Nasz układ ?

...i to jest to rozbijanie układu:)
3 kwietnia 2018r. o 10:44
~~Żółtobiały Styrakowiec napisał(a): Maciek odwieczny samorządowiec. Zaraz po studiach już z budżetu ciągnął kasę. Pracę w Świeradowie też dostał przez koneksje polityczne. Chce rozwalać układ i zastąpić go swoim.
~~Żółtoszary Bieluń niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 10:45
Mimo uśmiechu na fotce i tak zalatuje mi cwaniakiem politycznym.
2161
#fobiak nieaktywny
3 kwietnia 2018r. o 10:45
~Brudnozielony Enkiant napisał(a): Dla mnie ważne że nie jest z partii i miał duże poparcie coś koło 4 tys głosów. Dużo prawdy obnaża w tej rozmowie. Można krytykować ale dobrze jest mieć wybór, prawda? Dla mnie gość wiarygodny. Mi osobiście pomógł gdzie urząd mnie olał. I to on poświęcił mi czas. Pozdrawiamy wraz z małżonką Panie Macieju.
Andrzej K.

musisz byc strasznym kuuudooplem jesli malzonka sie podpierasz, jej moze sie podoba ale tobie nie wiem, jak jestes od krzysia ormowca to moze i tez
3 kwietnia 2018r. o 10:46
A jak to było z pracą dla pana M., gdy studiował zaocznie?
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 10:47
Ktoś przytacza wydarzenia z 2007 :D. 11 lat w polityce to cała era, kiedy gość miał 30 lat. Wiele się zmieniło. Ale warto dodać, że Małkowski w przedszkolu też zakładał koalicje z kolegami z innej grupy przeciwko lokalnym złodziejom jabłek z przedszkolnego ogródka. Warto o tym wspomnieć :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy