~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):~~Żółtobiały Styrakowiec napisał(a): Maciek odwieczny samorządowiec. Zaraz po studiach już z budżetu ciągnął kasę. Pracę w Świeradowie też dostał przez koneksje polityczne. Chce rozwalać układ i zastąpić go swoim.
o, dobra okazja powiedzieć to w twarz Maciejowu np. przed obliczem sądu :)
~~Szkarłatny Kleome napisał(a): Trochę historii .Portal II z 22 czerwca 2007r. " Nowy wiceprezydent ma 31 lat, a od 10 lat pracuje w Urzędzie Miasta. Zastępcą Piotra Romana będzie od 1 lipca. Zajmie się m.in. oświatą, kulturą, sportem i sprawami obywatelskimi.
Stanowisko dla Macieja Małkowskiego to efekt umowy pomiędzy ugrupowaniami rządzącymi miastem, Ziemią Bolesławiecką oraz Prawem i Sprawiedliwością. „Jestem członkiem Ziemi Bolesławieckiej od 12 czerwca, wcześniej byłem sympatykiem.” powiedział portalowi Boleslawiec.org Maciej Małkowski. Dodał także, że będzie realizować wizję prezydenta. Zdaniem Małkowskiego miasto i jednostki działają dobrze, nic nie wymaga rewolucji. "
Wizja Prezydenta ...brzmi dumnie. Zmieniamy Jego układ na Nasz układ ?
~~Żółtobiały Styrakowiec napisał(a): Maciek odwieczny samorządowiec. Zaraz po studiach już z budżetu ciągnął kasę. Pracę w Świeradowie też dostał przez koneksje polityczne. Chce rozwalać układ i zastąpić go swoim.
~Brudnozielony Enkiant napisał(a): Dla mnie ważne że nie jest z partii i miał duże poparcie coś koło 4 tys głosów. Dużo prawdy obnaża w tej rozmowie. Można krytykować ale dobrze jest mieć wybór, prawda? Dla mnie gość wiarygodny. Mi osobiście pomógł gdzie urząd mnie olał. I to on poświęcił mi czas. Pozdrawiamy wraz z małżonką Panie Macieju.
Andrzej K.