~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.
~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.
Parzyce i Zebrzydowa mają super Radne tylko są zakrzykiwane przez bezpłciowych klakierów Relicha .
~~Turkusowa Kapusta napisał(a):~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.
Parzyce i Zebrzydowa mają super Radne tylko są zakrzykiwane przez bezpłciowych klakierów Relicha .
~~Indygowy Słoneczniczek napisał(a):~~Turkusowa Kapusta napisał(a):~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.
Relich ma wszędzie wtyki tylko słyszałam że w jednej miejscowości pięć osób odmówiło mu startowania na radnego bo nie chcą się z nim identyfikować .
~~Ciemnobrązowy Hebe napisał(a):~~Indygowy Słoneczniczek napisał(a):~~Turkusowa Kapusta napisał(a):~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.
Relich ma wszędzie wtyki tylko słyszałam że w jednej miejscowości pięć osób odmówiło mu startowania na radnego bo nie chcą się z nim identyfikować .
#aJednaBabaDrugiejBabie .... Nie ma to jak wioskowe ploty typu szwagra matka słyszała od sąsiadki..... :)
~~Ciemnobrązowy Hebe napisał(a):~~Indygowy Słoneczniczek napisał(a):~~Turkusowa Kapusta napisał(a):~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.
#aJednaBabaDrugiejBabie .... Nie ma to jak wioskowe ploty typu szwagra matka słyszała od sąsiadki..... :)