Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Lazurowy Aster niezalogowany
4 lipca 2018r. o 22:22
A ja słyszałem ze to niejaka "kandydatka" bezskutecznie poszukuje kandydatów na radnych...nawet we wlasnych domach ich nachodzi...a może ktoś sobie nie życzy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Porcelanowa Gazania niezalogowany
4 lipca 2018r. o 22:25
~~Złocistoruda Forsycja napisał(a):
~~Ciemnobrązowy Hebe napisał(a):
~~Indygowy Słoneczniczek napisał(a):
~~Turkusowa Kapusta napisał(a):
~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):
~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.

Parzyce i Zebrzydowa mają super Radne tylko są zakrzykiwane przez bezpłciowych klakierów Relicha .

Relich ma wszędzie wtyki tylko słyszałam że w jednej miejscowości pięć osób odmówiło mu startowania na radnego bo nie chcą się z nim identyfikować .

#aJednaBabaDrugiejBabie .... Nie ma to jak wioskowe ploty typu szwagra matka słyszała od sąsiadki..... :)

Mógłym ci podać nazwiska tych osób ale są to osoby prywatne istnieje coś takiego jak RODO.

No tak, albo rodo się zasłaniacie, albo boicie się zemsty burmistrza itp... Słabe to, tracicie wiarygodność.
~~Topazowy Szarłat niezalogowany
4 lipca 2018r. o 23:19
~Lazurowy Aster napisał(a): A ja słyszałem ze to niejaka "kandydatka" bezskutecznie poszukuje kandydatów na radnych...nawet we wlasnych domach ich nachodzi...a może ktoś sobie nie życzy?

A ja słyszałem, że poszukuje i to bardzo skutecznie. Guzik cie to obchodzi czy ktoś sobie życzy, Do ciebie nikt nie przyjdzie, bo się nie nadajesz.
~~Topazowy Szarłat niezalogowany
5 lipca 2018r. o 8:25
~~Porcelanowa Gazania napisał(a):
~~Złocistoruda Forsycja napisał(a):
~~Ciemnobrązowy Hebe napisał(a):
~~Indygowy Słoneczniczek napisał(a):
~~Turkusowa Kapusta napisał(a):
~~Jasnogranatowy Platan napisał(a):
~Rdzawobrązowa Werbena napisał(a): Trzeba wybierać radnych którzy mają coś do powiedzenia. Od tego są spotkania z wyborcami.

Parzyce i Zebrzydowa mają super Radne tylko są zakrzykiwane przez bezpłciowych klakierów Relicha .

Relich ma wszędzie wtyki tylko słyszałam że w jednej miejscowości pięć osób odmówiło mu startowania na radnego bo nie chcą się z nim identyfikować .

#aJednaBabaDrugiejBabie .... Nie ma to jak wioskowe ploty typu szwagra matka słyszała od sąsiadki..... :)

Mógłym ci podać nazwiska tych osób ale są to osoby prywatne istnieje coś takiego jak RODO.

No tak, albo rodo się zasłaniacie, albo boicie się zemsty burmistrza itp... Słabe to, tracicie wiarygodność.

Przecież w naszej gminie "zemsta burmistrza" to pojęcie funkcjonuje już od wielu, wielu lat.
Ale jeżeli nie pójdziecie na wybory i nie zagłosujecie na kogoś zupełnie innego, to dalej będziemy się bać "zemsty burmistrza".
Mamy okazję pozbyć się tego zjawiska, wystarczy tylko zagłosować. Na wyborach w kabinach będziemy sami i tam "zemsta burmistrza" nas nie dosięgnie. Trzeba iść na wybory.
~~Rudy Oczar niezalogowany
5 lipca 2018r. o 10:01
Obecny burmistrz jest skończony wszystkie jego inwestycje to buble budowlane ,kamienice z walącymi się sufitami ,dzbanek robi się jakiś parchaty ,szpital po odbiorze z cieknącym dachem ,Rynek rozgrzebany jak lej po bombie ,Czerwony Kościół jeszcze gorzej .Jeśli nawet wygra wybory to zarząd komisaryczny powinien postawić mu zarzuty niegospodarności .
~Srebrzystoczarna Bylica niezalogowany
5 lipca 2018r. o 16:25
ale działki to umiał dobrze sprzedać i inne środki w przetargu takiego burmistrza nam potrzeba dużo roboty wykonał dla gminy i miasta
~~Miodowy Driakiew niezalogowany
5 lipca 2018r. o 16:36
Z taką opozycją to burmistrz może być spokojny o wynik wyborów. No chyba, że pojawi się ktoś nowy, a ptaszki ćwierkają, że tak będzie :) Nie ma co się zastanawiać, Panie .... startuj ;)
~~Rudoczerwona Nemezja niezalogowany
5 lipca 2018r. o 21:16
~~Miodowy Driakiew napisał(a): Z taką opozycją to burmistrz może być spokojny o wynik wyborów. No chyba, że pojawi się ktoś nowy, a ptaszki ćwierkają, że tak będzie :) Nie ma co się zastanawiać, Panie .... startuj ;)

Dziwne by było gdyby opozycja ci się podobała i nagle zacząłbyś ja chwalić.
Jeden już taki był co nie miał z kim przegrać. I co?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy