~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Prymitywne prymitywy ,wieśniaki z pod Nowogrodźca .
3000 tyś. to 3 miliony.
6000 tyś. to 6 milionów.
Dotarło do waszych wiejskich łepetyn ? Do gnoju a nie do polityki .
~~Fioletowoczarna Pernecja napisał(a): Tak czy siak zapłaci te 6 tyś, wasza teoria padła, bo teraz wszędzie płaci się ryczałtem :) Nie ważne ile jest metrów przyłącza.
Czy podłączy się pod boisko, czy do głównej rury, to tyle samo zapłaci
~~Brunatnopopielata Lepnica napisał(a):~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Prymitywne prymitywy ,wieśniaki z pod Nowogrodźca .
3000 tyś. to 3 miliony.
6000 tyś. to 6 milionów.
Dotarło do waszych wiejskich łepetyn ? Do gnoju a nie do polityki .
Poziom dna. A dno się urywa i lecisz dalej.
Skoro takie nerwy, to znak, że coś się dzieje.
~~Rubinowy Kuklik napisał(a):~Czerwonozłoty Jarząb napisał(a): Bo im chęć dowalenia burmistrzowi przysłoniła rozsądek, to są teraz efekty szukają na oślep i łapią frustratów. To wszystko firmuje pani od edukacji.
Gdyby wszystko działo się jawnie, sprawiedliwie i z równym traktowaniem wszystkich, nikt nie doszukiwałby się drugiego dna.
Poza tym zasłanianie się tylko papierami i powiedzeniem : "co nie jest zabronione, jest dozwolone." jest nie w porządku wobec mieszkańców gminy, bo nie na tym polega współżycie społeczne. Gmina nie należy tylko do "przyjaciół królika" !
~~Śliwkowy Ziarnopłon napisał(a): Myślę, żeby teraz wyjść z twarzą to muszą zmienić kandydata np na tego z Wykrot, koleś działał faktycznie dla ludzi, burmistrzowi grał na nosie, bo to co teraz jest to wg mnie szkoda słów. Nadarza się szansa zmienić burmistrza, tylko trzeba kogoś konkretnego. Ludzie zbierzcie się i wystawcie kogoś z "jajem" i inteligentnego zarazem.
~~Śliwkowy Ziarnopłon napisał(a): Myślę, żeby teraz wyjść z twarzą to muszą zmienić kandydata np na tego z Wykrot, koleś działał faktycznie dla ludzi, burmistrzowi grał na nosie, bo to co teraz jest to wg mnie szkoda słów. Nadarza się szansa zmienić burmistrza, tylko trzeba kogoś konkretnego. Ludzie zbierzcie się i wystawcie kogoś z "jajem" i inteligentnego zarazem.