~~Białawoszara Pragnia napisał(a):~~Piwny Jarząb napisał(a):~~Fioletowoczarny Różanecznik napisał(a):~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
No to fakt, masz teraz mocną argumentację, Normalnie asa w kieszeni :) Dobrze że ci powiedział :P
Chyba nie myślisz ,że Ksiądz się myli ,może go spowiadał i ten wyśpiewał mu swoje grzechy ?
Ty się lepiej dowiedz, z czego twoja stara się spowiada :P
Twoja szma.ta to się nawet nie spowiada bo rozgrzeszenia by nie dostała .lepiej pilnuj su.ki bo wszyscy ją mieli tylko nie ja i pies sołtysa .
~~Zszarzała Irezyna napisał(a):~~Białawoszara Pragnia napisał(a):~~Piwny Jarząb napisał(a):~~Fioletowoczarny Różanecznik napisał(a):~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
No to fakt, masz teraz mocną argumentację, Normalnie asa w kieszeni :) Dobrze że ci powiedział :P
Chyba nie myślisz ,że Ksiądz się myli ,może go spowiadał i ten wyśpiewał mu swoje grzechy ?
Twoja szma.ta to się nawet nie spowiada bo rozgrzeszenia by nie dostała .lepiej pilnuj su.ki bo wszyscy ją mieli tylko nie ja i pies sołtysa .
Co? ty z psem sołtysa? A feeee..... to jest obrzydliwe
~~Kasztankowy Rannik napisał(a): Jaki jest plan na sport w naszej gminie? Zniszczyć klub w Parzycach, nie doprowadzić mediów do boiska. Jednocześnie zbudować boisko za milion w Milikowie. Może będzie klub?
Czy leci z nami pilot?
~~Wielbłądza Diaskia napisał(a):~~Zszarzała Irezyna napisał(a):~~Białawoszara Pragnia napisał(a):~~Piwny Jarząb napisał(a):~~Fioletowoczarny Różanecznik napisał(a):~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
Co? ty z psem sołtysa? A feeee..... to jest obrzydliwe
Nie to właśnie pies sołtysa posuwa twoją starą matole niedorozwinięty .
~~Celestynowa Czarnuszka napisał(a):~~Kasztankowy Rannik napisał(a): Jaki jest plan na sport w naszej gminie? Zniszczyć klub w Parzycach, nie doprowadzić mediów do boiska. Jednocześnie zbudować boisko za milion w Milikowie. Może będzie klub?
Czy leci z nami pilot?
Spytajcie w gminie kto ma obok boiska 2 hektary gruntów działek pod budowę tylko nie ma tam żadnych mediów typu prąd ,woda ,kanalizacja.
Pilot jest tylko leci w wyznaczonym kierunku .Właśnie tego pilota musimy katapultować jak najdalej .
~~Celestynowa Czarnuszka napisał(a):~~Kasztankowy Rannik napisał(a): Jaki jest plan na sport w naszej gminie? Zniszczyć klub w Parzycach, nie doprowadzić mediów do boiska. Jednocześnie zbudować boisko za milion w Milikowie. Może będzie klub?
Czy leci z nami pilot?
Spytajcie w gminie kto ma obok boiska 2 hektary gruntów działek pod budowę tylko nie ma tam żadnych mediów typu prąd ,woda ,kanalizacja.
Pilot jest tylko leci w wyznaczonym kierunku .Właśnie tego pilota musimy katapultować jak najdalej .
~~Popielata Języczka napisał(a):~~Celestynowa Czarnuszka napisał(a):~~Kasztankowy Rannik napisał(a): Jaki jest plan na sport w naszej gminie? Zniszczyć klub w Parzycach, nie doprowadzić mediów do boiska. Jednocześnie zbudować boisko za milion w Milikowie. Może będzie klub?
Czy leci z nami pilot?
Co ma wspólnego czyjaś działka z boiskiem? Budowałem się, podciągnięto mi prąd, wodę, kanalizę .... "Groszowe" pieniądze mnie to kosztowało.
Znajomy w Brzeźniku się budował, na odludziu. Podłączono mu prąd, chwilę później wodę, też w śmiesznych pieniądzach.
Może chodzi o coś innego? Może z mieszkańcami milikowa da się normalnie współpracować, nie tak jak z innymi miejscowościami?