~~Popielata Języczka napisał(a):~~Celestynowa Czarnuszka napisał(a):~~Kasztankowy Rannik napisał(a): Jaki jest plan na sport w naszej gminie? Zniszczyć klub w Parzycach, nie doprowadzić mediów do boiska. Jednocześnie zbudować boisko za milion w Milikowie. Może będzie klub?
Czy leci z nami pilot?
Spytajcie w gminie kto ma obok boiska 2 hektary gruntów działek pod budowę tylko nie ma tam żadnych mediów typu prąd ,woda ,kanalizacja.
Pilot jest tylko leci w wyznaczonym kierunku .Właśnie tego pilota musimy katapultować jak najdalej .
Co ma wspólnego czyjaś działka z boiskiem? Budowałem się, podciągnięto mi prąd, wodę, kanalizę .... "Groszowe" pieniądze mnie to kosztowało.
Przestań pieprzyć bzdury ja kupiłem działkę zabudowaną w Gminie Nowogrodziec i w drodze jest wodociąg oraz kanalizacja do mojej posesji jest 5 metrów ,kazano mi zrobić projekt przyłączy koszt projektu 800 zł następnie Firma Hydro Tech zrobiła mi kalkulację na wykonanie przyłącza woda +kanaliza kosztorys wyliczono na kwotę 6000 tys + Vat ,tyle chcieli mnie skasować ,ja zatrudniłem prywatnego wykonawcę i całość kosztowała mnie 3000 tys .
Znajomy w Brzeźniku się budował, na odludziu. Podłączono mu prąd, chwilę później wodę, też w śmiesznych pieniądzach.
Może chodzi o coś innego? Może z mieszkańcami milikowa da się normalnie współpracować, nie tak jak z innymi miejscowościami?
~~Wielbłądza Diaskia napisał(a):~~Popielata Języczka napisał(a):~~Celestynowa Czarnuszka napisał(a):~~Kasztankowy Rannik napisał(a): Jaki jest plan na sport w naszej gminie? Zniszczyć klub w Parzycach, nie doprowadzić mediów do boiska. Jednocześnie zbudować boisko za milion w Milikowie. Może będzie klub?
Czy leci z nami pilot?
Spytajcie w gminie kto ma obok boiska 2 hektary gruntów działek pod budowę tylko nie ma tam żadnych mediów typu prąd ,woda ,kanalizacja.
Pilot jest tylko leci w wyznaczonym kierunku .Właśnie tego pilota musimy katapultować jak najdalej .
Co ma wspólnego czyjaś działka z boiskiem? Budowałem się, podciągnięto mi prąd,
wodę, kanalizę .... "Groszowe" pieniądze mnie to kosztowało.
Przestań pieprzyć bzdury ja kupiłem działkę zabudowaną w Gminie Nowogrodziec i w drodze jest wodociąg oraz kanalizacja do mojej posesji jest 5 metrów ,kazano mi zrobić projekt przyłączy koszt projektu 800 zł następnie Firma Hydro Tech zrobiła mi kalkulację na wykonanie przyłącza woda +kanaliza kosztorys wyliczono na kwotę 6000 tys + Vat ,tyle chcieli mnie skasować ,ja zatrudniłem prywatnego wykonawcę i całość kosztowała mnie 3000 tys .
~~Kasztankowy Rannik napisał(a):