Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Pomarańczowoczerwony Lubczyk niezalogowany
11 lipca 2018r. o 14:10
~~Malinowoczerwony Kopytnik napisał(a): Mamy solidne nowogrodzieckie firmy. Dlaczego one nie mają u nas pracy?

Muszą wystartować w przetargu i go wygrać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Zimowit niezalogowany
11 lipca 2018r. o 14:34
~Pozłocisty Grujecznik napisał(a): A główny współpracownik Pani kandydatki temu systemowi służył.

" Główny współpracowniki kandydatki" nie służył systemowi tylko ludziom. Nie znam dzielnicowego w naszym kraju lub grupy dzielnicowych aby mieli w tamtych i obecnych czasach decydujący wpływ na losy ustroju politycznego państwa. Jestem z Nowogrodźca, służyłem w Nowogrodźcu i nadal tu jestem. W mojej ocenie nie nadużywałem nadanej mi władzy jako milicjant lub jako policjant. Jeżeli ktoś się czuje skrzywdzony to mi przykro. Organy Ścigania zawsze będą kojarzyć się z przymusem i represjami w każdej części świata. Idąc tropem tego "zarzutu" to autor ten równie dobrze może o to samo mieć pretensje do swojego ojca, dziadka czy rodziców w ogóle. Każdy w tamtych czasach i obecnych idąc do pracy "SŁUŻY JAKIEMUŚ SYSTEMOWI", który już za parę lat może być uznany za zbrodniczy lub niesłuszny. Dyskryminowanie kogokolwiek z racji daty urodzin czy wykonywanego zawodu jest złem samym w sobie. Ja jestem dumny zarówno z pracy w Milicji jak i w Policji bo zadania się nie zmieniły mimo upływu lat i zmiany ustroju. Granie tym tematem jest szkodliwe nie dla mnie lecz dla młodych ludzi, którzy się gubią słuchając zacietrzewionych polityków, którym brakuje pomysłu na wygrywanie wyborów.

Leszek Socha.
~Żółtoczerwona Kapusta niezalogowany
11 lipca 2018r. o 15:29
Albo ktoś jest świnia albo nie bez względu kiedy i w jakich okolicznościach taki czy inny zawód wykonuje
~~Ciemnobłękitny Powój niezalogowany
11 lipca 2018r. o 15:37
~~Błękitnozielony Zimowit napisał(a):
~Pozłocisty Grujecznik napisał(a): A główny współpracownik Pani kandydatki temu systemowi służył.

" Główny współpracowniki kandydatki" nie służył systemowi tylko ludziom. Nie znam dzielnicowego w naszym kraju lub grupy dzielnicowych aby mieli w tamtych i obecnych czasach decydujący wpływ na losy ustroju politycznego państwa. Jestem z Nowogrodźca, służyłem w Nowogrodźcu i nadal tu jestem. W mojej ocenie nie nadużywałem nadanej mi władzy jako milicjant lub jako policjant. Jeżeli ktoś się czuje skrzywdzony to mi przykro. Organy Ścigania zawsze będą kojarzyć się z przymusem i represjami w każdej części świata. Idąc tropem tego "zarzutu" to autor ten równie dobrze może o to samo mieć pretensje do swojego ojca, dziadka czy rodziców w ogóle. Każdy w tamtych czasach i obecnych idąc do pracy "SŁUŻY JAKIEMUŚ SYSTEMOWI", który już za parę lat może być uznany za zbrodniczy lub niesłuszny. Dyskryminowanie kogokolwiek z racji daty urodzin czy wykonywanego zawodu jest złem samym w sobie. Ja jestem dumny zarówno z pracy w Milicji jak i w Policji bo zadania się nie zmieniły mimo upływu lat i zmiany ustroju. Granie tym tematem jest szkodliwe nie dla mnie lecz dla młodych ludzi, którzy się gubią słuchając zacietrzewionych polityków, którym brakuje pomysłu na wygrywanie wyborów.

Leszek Socha.

Panie Leszku ci co Pana anonimowo opluwają to są właśnie psy które lizały jaja ormowcom .Jak Pan wykonywał swoje obowiązki służbowe miał Pan szacunek w społeczeństwie który pozostał do dzisiaj .
~~Czerwonopomarańczowy Kaczeniec niezalogowany
11 lipca 2018r. o 16:23

Leszek Socha.

BRAWO !
~~Dyniowy Jaśminowiec niezalogowany
11 lipca 2018r. o 16:35
~~Czerwonopomarańczowy Kaczeniec napisał(a):

" Główny współpracowniki kandydatki" nie służył systemowi tylko ludziom. Nie znam dzielnicowego w naszym kraju lub grupy dzielnicowych aby mieli w tamtych i obecnych czasach decydujący wpływ na losy ustroju politycznego państwa. Jestem z Nowogrodźca, służyłem w Nowogrodźcu i nadal tu jestem. W mojej ocenie nie nadużywałem nadanej mi władzy jako milicjant lub jako policjant. Jeżeli ktoś się czuje skrzywdzony to mi przykro. Organy Ścigania zawsze będą kojarzyć się z przymusem i represjami w każdej części świata. Idąc tropem tego "zarzutu" to autor ten równie dobrze może o to samo mieć pretensje do swojego ojca, dziadka czy rodziców w ogóle. Każdy w tamtych czasach i

obecnych idąc do pracy "SŁUŻY JAKIEMUŚ SYSTEMOWI", który już za parę lat może być uznany za zbrodniczy lub niesłuszny. Dyskryminowanie kogokolwiek z racji daty urodzin czy wykonywanego zawodu jest złem samym w sobie. Ja jestem dumny zarówno z pracy w Milicji jak i w Policji bo zadania się nie zmieniły mimo upływu lat i zmiany ustroju. Granie tym tematem jest szkodliwe nie dla mnie lecz dla młodych ludzi, którzy się gubią słuchając zacietrzewionych polityków, którym brakuje pomysłu na wygrywanie wyborów.

Leszek Socha.

BRAWO !

Brawo Panie Leszku! Ja i mój mąż znamy Pana od lat i wiemy jakim Pan jest człowiekiem .Wiemy też ile Pan i Pana rodzina przeszlście i jaką cenę ponieśliście za Pana zaangażowanie dla dobra drugiego człowieka.Posiada Pan dużą wiedzę na temat zarządzania mieniem publicznym i dlatego stanowi Pan zagrożenie dla nieuczciwych ale dla ludzi którym Pan pomógł jest Pan Człowiekiem Honoru i to się liczy!!!

~Pistacjowa Kuningamia niezalogowany
11 lipca 2018r. o 16:51
Nie chodzi o PESEL tylko czyny, akurat ja mam podobny o nie musiałem ani nie chciałem być w MO.
Tutaj jest obrona swoich wyborów,dobry dzielnicowy powinien wiedzieć co wyprawiali utrwalacze z opozycją demokratyczną a teraz chadzają na spotkania partii która w d..... Ma ład konstytucyjny...
~~Czerwonopomarańczowy Kaczeniec niezalogowany
11 lipca 2018r. o 17:47
~Pistacjowa Kuningamia napisał(a): Nie chodzi o PESEL tylko czyny, akurat ja mam podobny o nie musiałem ani nie chciałem być w MO.
Tutaj jest obrona swoich wyborów,dobry dzielnicowy powinien wiedzieć co wyprawiali utrwalacze z opozycją demokratyczną a teraz chadzają na spotkania partii która w d..... Ma ład konstytucyjny...

Tylko bez zbiorowej odpowiedzialności !!!
Może byś pomyślał, że nie wszyscy muszą robić to samo i twoje "nie chciałem" nie ma tu nic do znaczenia. Zapewne przy takim PESEL-u robiłeś "dla systemu" co innego, żeby choćby mieć co do garnka wrzucić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza