Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Białoszara Ułudka niezalogowany
11 lipca 2018r. o 23:37
~~Czerwonopomarańczowy Kaczeniec napisał(a):
~Pistacjowa Kuningamia napisał(a): Nie chodzi o PESEL tylko czyny, akurat ja mam podobny o nie musiałem ani nie chciałem być w MO.
Tutaj jest obrona swoich wyborów,dobry dzielnicowy powinien wiedzieć co wyprawiali utrwalacze z opozycją demokratyczną a teraz chadzają na spotkania partii która w d..... Ma ład konstytucyjny...

Tylko bez zbiorowej odpowiedzialności !!!
Może byś pomyślał, że nie wszyscy muszą robić to samo i twoje "nie chciałem" nie ma tu nic do znaczenia. Zapewne przy takim PESEL-u robiłeś "dla systemu" co innego, żeby choćby mieć co do garnka wrzucić.

Obecnie rządzącym o to właśnie chodzi - aby się ludzie żarli . Górnicy przyjeżdżali do Warszawy "lać pałami studentów" , i wyrabiali 300 % normy, to samo Stoczniowcy czy Hutnicy obecnie mamy próbę powrotu do tego.
Chodzenie na spotkanie z posłami to raczej pozytywne zjawisko , co innego jest [popierać głupotę. Wam raczej chodzi o to aby lokalnie nie odebrano wam władzy i dla tego ta panika i opluwanie tych, których się boicie.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kalinowykardynalski Winnik niezalogowany
12 lipca 2018r. o 7:54
Kandydaci SLD i PSL chodzą na spotkania z pisem i proszą o zmiany dobre
~~Jaskraworudy Pustynnik niezalogowany
12 lipca 2018r. o 8:41
~Kalinowykardynalski Winnik napisał(a): Kandydaci SLD i PSL chodzą na spotkania z pisem i proszą o zmiany dobre

i dobrze niech chodzą. Przeciez ty tez byłeś i poszedłes jak zmyty.

Dla mnie ludzie, którzy nie zmieniają poglądów są więcej warci niż hieny polityczne, które pójdą za tym który da więcej. Jest taki jeden który był w PiS, wyszedł z PiSu kiedy ten przegrał wybory a teraz znowu sie podkłada,
~~Orzechowy Pieris niezalogowany
12 lipca 2018r. o 14:21
~~Jaskraworudy Pustynnik napisał(a):
~Kalinowykardynalski Winnik napisał(a): Kandydaci SLD i PSL chodzą na spotkania z pisem i proszą o zmiany dobre

Dla mnie ludzie, którzy nie zmieniają poglądów są więcej warci niż hieny polityczne, które pójdą za tym który da więcej. Jest taki jeden który był w PiS, wyszedł z PiSu kiedy ten przegrał wybory a teraz znowu sie podkłada,

Mówisz o Relichu ?????? Widziałem go kilka miesięcy temu jak prowadzał po Nowogrodźcu Prezesa bolesławieckiego PISu Pana Russa .
~~Ultramarynowy Kuflik niezalogowany
12 lipca 2018r. o 19:42
~~Orzechowy Pieris napisał(a):

Mówisz o Relichu ?????? Widziałem go kilka miesięcy temu jak prowadzał po Nowogrodźcu Prezesa bolesławieckiego PISu Pana Russa .

Sytuację w polityce mamy taką:
Jest grupa osób, która objęła władze po 1989 roku. Opanowali - osaczyli do tego stopnia "Stołki" ( scenę polityczną), że każdy kto spoza tej grupy podejmuje się konkurencji z miejsca jest NISZCZONY, obśmiewany, robi się z niego demona. Taką przyjęli strategię i jak do tej pory jest skuteczna. Mają na takie działanie pieniądze i media. To od mądrości wyborców zależy czy przerwą ten diabelski krąg i wybiorą człowieka "świeżego" w nic nie umoczonego . Wyborco dokonując zmian dajesz sobie i swoim dzieciom szanse na rozwój i na przyszłość.
~~Bursztynowy Osteospermum niezalogowany
12 lipca 2018r. o 21:44
~~Ultramarynowy Kuflik napisał(a):

Sytuację w polityce mamy taką:
Jest grupa osób, która objęła władze po 1989 roku. Opanowali - osaczyli do tego stopnia "Stołki" ( scenę polityczną), że każdy kto spoza tej grupy podejmuje się konkurencji z miejsca jest NISZCZONY, obśmiewany, robi się z niego demona. Taką przyjęli strategię i jak do tej pory jest skuteczna. Mają na takie działanie pieniądze i media. To od mądrości wyborców zależy czy przerwą ten diabelski krąg i wybiorą człowieka "świeżego" w nic nie umoczonego . Wyborco dokonując zmian dajesz sobie i swoim dzieciom szanse na rozwój i na przyszłość.
~~Perłowa Bergenia niezalogowany
12 lipca 2018r. o 22:37

Jest takie powiedzenie przykleiło się g...o do okrętu i ,,mówi płyniemy''.
~Srebrzystoczarna Bylica niezalogowany
13 lipca 2018r. o 15:08
ciebie kierowco w koszuli czarnym samochodzie nie obowiązują przepisy ruchu drogowego tz. zapinanie pasów bezpieczeństwa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza