~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a): Ja odczułem, to tak, że stwierdzasz jakoby osoby spisały fałszywe oświadczenia o kolizji.
Jak coś to mogę być świadkiem w sądzie, bo sadzę, że ci nie odpuści nikt tej manipulacji,
~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a): Ja odczułem, to tak, że stwierdzasz jakoby osoby spisały fałszywe oświadczenia o kolizji.
Jak coś to mogę być świadkiem w sądzie, bo sadzę, że ci nie odpuści nikt tej manipulacji,
~~Brązowoszary Kroplik napisał(a):~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a): Ja odczułem, to tak, że stwierdzasz jakoby osoby spisały fałszywe oświadczenia o kolizji.
Nie dziwi cię ,że służbowy samochód uszkodzony jest na kwotę 17 tysięcy i nikt nie wzywa Policji , następnie jest remontowany ukradkiem ,Jeżeli chcesz być świadkiem to napisz czy widziałeś ten wypadek .?
~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a):~~Brązowoszary Kroplik napisał(a):~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a): Ja odczułem, to tak, że stwierdzasz jakoby osoby spisały fałszywe oświadczenia o kolizji.
Nie dziwi cię ,że służbowy samochód uszkodzony jest na kwotę 17 tysięcy i nikt nie wzywa Policji , następnie jest remontowany ukradkiem ,Jeżeli chcesz być świadkiem to napisz czy widziałeś ten wypadek .?
Nie dziwi, też miałem stłuczkę, spisaliśmy oświadczenia, po co wzywać policję? Żeby jeszcze dowody zabrali?
~~Ołowianoszary Ligustr napisał(a):~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a):~~Brązowoszary Kroplik napisał(a):~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a): Ja odczułem, to tak, że stwierdzasz jakoby osoby spisały fałszywe oświadczenia o kolizji.
Nie dziwi, też miałem stłuczkę, spisaliśmy oświadczenia, po co wzywać policję? Żeby jeszcze dowody zabrali?
A nie dziwi cię to ,że samochód który jechał główną drogą wymusił pierwszeństwo
?,Po drugie to był samochód służbowy a nie twój prywatny ,I jeśli remont kosztował
17 tys to chyba wskazany był by ponowny przegląd .
~~Ołowianoszary Ligustr napisał(a):~~Ołowianoszary Ligustr napisał(a):~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a):~~Brązowoszary Kroplik napisał(a):~~Czarnobrązowy Dereń napisał(a): Ja odczułem, to tak, że stwierdzasz jakoby osoby spisały fałszywe oświadczenia o kolizji.
A nie dziwi cię to ,że samochód który jechał główną drogą wymusił pierwszeństwo
?,Po drugie to był samochód służbowy a nie twój prywatny ,I jeśli remont kosztował
17 tys to chyba wskazany był by ponowny przegląd .
A jaką burmistrz miał pewność ,że sprawca nie był pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających ,że nie wezwał Policji .??????????