Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Jasnogranatowa Kalmia niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 20:29
Jestem właścicielem nieruchomości na której znajduje się stara poniemiecka stodoła ,która nadaje się do rozbiórki ,dzisiaj listem poleconym otrzymałem z Urzędu Gminy Nowogrodziec Nakaz przyłączenia się do kanalizacji .W przypadku niewywiązania się właściciela z nałożonego ustawą obowiązku ,burmistrz Nowogrodźca zobligowany jest do wszczęcia postępowania administracyjnego w celu wydania decyzji nakazującej przyłączenie nieruchomości do istniejącej sieci kanalizacyjnej .Chyba będę musiał nabyć jakiegoś ,,OSŁA '' i zrobić mu tam łazienkę z odprowadzeniem ścieków do kanalizacji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 20:32
~~Granatowoszary Grzybień napisał(a):
~Jaskraworóżowy Niecierpek napisał(a): Nie to nie była jej własność. Nie przejęła w użytkowanie wieczyste niczego po okazyjnej cenie. Po prostu starsza kobieta która miała metr kwadratowy cienia. Ale czy jesteś w stanie ro pojąć ?

No i mamy jasność. Dobra dasz mi kawałek swojego podwórka za darmo?
Nawet jeżeli nie była to jej własność to TYLE LAT NIKOMU TO NIE PRZESZKADZAŁO. Miała kobieta piękne kwiaty i było miło na to patrzec ale trzseba to było zniszczyć.Plac w około budynku Gminy też Wam się podoba taki zaśmiecony.Wstyd że pracującym tam urzędnikom to nie przeszkadza ale jaki gospodarz takie obejście
~Kredowobiała Ostróżka niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 20:34
To rozbierz stodołę a nie jątrzysz i chwalisz się że doprowadziłeś nieruchomość do ruiny i wy chcecie rządzić gminą doprowadzając ja do ruiny?
~~Rdzawozłoty Tulipan niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 20:40
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): To rozbierz stodołę a nie jątrzysz i chwalisz się że doprowadziłeś nieruchomość do ruiny i wy chcecie rządzić gminą doprowadzając ja do ruiny?

A dług 25 milionów i rozbabrane inwestycje, to jak to się nazywa? Nie ruina? Jedno wiem i powtarzają to wszyscy moi znajomi. Gorzej już nie będzie.
16 sierpnia 2018r. o 20:51
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): To rozbierz stodołę a nie jątrzysz i chwalisz się że doprowadziłeś nieruchomość do ruiny i wy chcecie rządzić gminą doprowadzając ja do ruiny?

Słuchaj palancie niedouczony ja tą stodołę kupiłem tylko po to żeby trzymać tam takich osłów jak ty .A gminą nie zamierzam rządzić.
~Kredowobiała Ostróżka niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 20:52
Urząd się nie rozlatuje a twoja stodoła tak. Niesolidny wykonawca i tyle... Będzie nowy a że stodoły jak sam piszesz tylko rozbiórka.
16 sierpnia 2018r. o 20:58
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): Urząd się nie rozlatuje a twoja stodoła tak. Niesolidny wykonawca i tyle... Będzie nowy a że stodoły jak sam piszesz tylko rozbiórka.

Właśnie po to kupiłem tą nieruchomość palancie ,żeby tą stodołę rozebrać i na rozbiórce zarobić około 50 tys .Ja w przeciwieństwie do was długów nigdy nie miałem i nie mam ,
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 21:02
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): Urząd się nie rozlatuje a twoja stodoła tak. Niesolidny wykonawca i tyle... Będzie nowy a że stodoły jak sam piszesz tylko rozbiórka.
Czy Wam naprawdę nie wstyd za taki rozpaprany rynek????Nie jest wam wstyd za takie śmietnisko przy Ratuszu??? Jeżeli zawinił wykonawca to można zostawić taki zaśmiecony plac w centrum miasta??? Czy tak chcecie przekonać wyborców o waszej trosce o wizerunek miasta i gminy.Za żółtym budynkiem miqał byćpiękny plac a tam fekalia zalegają na nowej kostce ??? W S T Y D !!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.