~~Granatowoszary Grzybień napisał(a):Nawet jeżeli nie była to jej własność to TYLE LAT NIKOMU TO NIE PRZESZKADZAŁO. Miała kobieta piękne kwiaty i było miło na to patrzec ale trzseba to było zniszczyć.Plac w około budynku Gminy też Wam się podoba taki zaśmiecony.Wstyd że pracującym tam urzędnikom to nie przeszkadza ale jaki gospodarz takie obejście~Jaskraworóżowy Niecierpek napisał(a): Nie to nie była jej własność. Nie przejęła w użytkowanie wieczyste niczego po okazyjnej cenie. Po prostu starsza kobieta która miała metr kwadratowy cienia. Ale czy jesteś w stanie ro pojąć ?
No i mamy jasność. Dobra dasz mi kawałek swojego podwórka za darmo?
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): To rozbierz stodołę a nie jątrzysz i chwalisz się że doprowadziłeś nieruchomość do ruiny i wy chcecie rządzić gminą doprowadzając ja do ruiny?
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): To rozbierz stodołę a nie jątrzysz i chwalisz się że doprowadziłeś nieruchomość do ruiny i wy chcecie rządzić gminą doprowadzając ja do ruiny?
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): Urząd się nie rozlatuje a twoja stodoła tak. Niesolidny wykonawca i tyle... Będzie nowy a że stodoły jak sam piszesz tylko rozbiórka.
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): Urząd się nie rozlatuje a twoja stodoła tak. Niesolidny wykonawca i tyle... Będzie nowy a że stodoły jak sam piszesz tylko rozbiórka.Czy Wam naprawdę nie wstyd za taki rozpaprany rynek????Nie jest wam wstyd za takie śmietnisko przy Ratuszu??? Jeżeli zawinił wykonawca to można zostawić taki zaśmiecony plac w centrum miasta??? Czy tak chcecie przekonać wyborców o waszej trosce o wizerunek miasta i gminy.Za żółtym budynkiem miqał byćpiękny plac a tam fekalia zalegają na nowej kostce ??? W S T Y D !!!!!!