Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Zielonobiała Krokosmia niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 21:53
Ostróżka ,Chaber .Robert sam zmieniasz nicki czy znowu ktoś nieznajomy pisze z twego kompa .
Daj se siana ,na jesieni dostaniesz kopa w dudę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Czarny Chaber niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 21:56
Jak zwykle napisz prawdę a przypną Cię do Roberta lub Czopka.
Jestem mieszkanka Nc i nie zgadzam się z Waszymi Kocham Bolec.Info ami.
Daj se siana -a Ty naucz się pisać poprawnie i oszczędź sobie wstydu!!!

Zastosowana autokorekta

~~Rdzawozłoty Tulipan niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 21:58
~Czarny Chaber napisał(a): A jak Veto interesuje się dobrem gminy?
Proszę podać choć jeden przykład?
Pisząc donosy i komentując wszystko i wszystkich?
A kto posiada taka wiedzę z zakresu praworządności publicznej?
Co to jest Waszym zdaniem praworządność publiczna?
Kopiuj i wklej wikipedia.
Już jeden Pan od Was pisał tu takie przepiękne frazesy nawiazując do komuchow.
Pani nauczycielka środowiska czy przyrody w przeciągu 3 miesięcy nauczyła się tak tej praworządności?
Co Ty piszesz za bzdury i farmazony.
Śmiech ma sali.
Zbawcy gminy się znaleźli.
Co Ty takiego zrobisz dla mnie, żebym nie musiała codziennie wstawać do pracy a mój maz nie musiał wyjeżdżać za chlebem za granice.
Co zwolnisz wszystkich z opłat lokalnych typu podatek, woda, kanalizacja etc...
W du.. wsadźcie sobie te Wasza chojnosc i praworządność.
Na Facebook tak samo sami najmądrzejszy a wypisują takie głupoty ze każdy z Was się śmieje.
Pchacie się tylko do władzy i udajecie mądrych.
Żenada poprostu wstyd, nie macie za grosz umiaru!!!

Widzę że tu ktoś idzie na ilość a nie na jakość. Strach obleciał, bo ten bełkot jest nie do strawienia. Jedno wiem pani nauczycielka wie więcej o praworządności niż teb wasz najwyższy był w stanie łyknąć przez 12 lat. To widać. I nikt sie nie śmieje. A może to śmiech przez łzy. Wyborcy rozstrzygną. i możesz sobie pisać jeszcze dłużej. Nic to nie da.

A co do mężą który wyjeżdża za granicę, a ty musisz wstawac rano do pracy? A kto ci każe ? Nie wstawaj i nie wyjeżdżaj.
~~Zielonobiała Krokosmia niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 21:59
Po kiego wuja wchodzisz na nasz miastowy portal ?
Masz swój ,wiejski , tam się udzielaj . Nie rób nam tu wiochy .
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 22:05
Ja dobrze wiem o czym piszę i wiem ile Veto zrobiło dobrego dla mieszkańców i przypuszczam że Ty też wiesz że mają duże poparcie i dla tego zioniesz takim jadem.Ja akurat nie należę do Veto ale znam te osoby i Panią Joannę uważam za inteligentną i mądrą kobietę. Posłuchaj tylko Ludzi nawet na Feysboku a zrozumiesz jakie ma poparcie!!!
~Czarny Chaber niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 22:10
Ucinam ta głupia dyskusje z Wami lub z Tobą.
Ty wiesz swoje ja wiem swoje.
Poprostu wyraziłam swoje zdanie i kończę bo nie nawidze chamstwa a zaczyna się...
Dobranoc.
~~Jasnogranatowa Kalmia niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 22:13
~~Zielonobiała Krokosmia napisał(a): Ostróżka ,Chaber .Robert sam zmieniasz nicki czy znowu ktoś nieznajomy pisze z twego kompa .
Daj se siana ,na jesieni dostaniesz kopa w dudę .

Jeszcze na dodatek podpiera się w Sądzie w prywatnej sprawie prawnikiem który jest zatrudniony w Urzędzie Gminy ,Gdzie tu honor i etyka .
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
16 sierpnia 2018r. o 22:20
~Czarny Chaber napisał(a): Ucinam ta głupia dyskusje z Wami lub z Tobą.
Ty wiesz swoje ja wiem swoje.
Poprostu wyraziłam swoje zdanie i kończę bo nie nawidze chamstwa a zaczyna się...
Dobranoc.
A gdzie ty widzisz chamstwo w moich wypowiedziach to że zwracam uw3agę na brud jaki panuje pod Ratuszem to nazywasz chamstwem.Wybierz się jutro na spacer po ulicach w Rynku a zrozumiesz!! !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.