Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Migdałowy Platan niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 9:14
Dobra inwestycja była w garaże na Ogrodowej.

Tylko trzeba było się spieszyć bo się rozeszły jak ciepłe bułeczki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Morski Żagwin niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 9:32
Ja tez mam tam działkę i kupiłam uczciwie w przetargu.
A patola to raczej jesteś Ty bo piszesz brednie z zazdrości.
Kto inwestuje ten zyskuje.
Ten kto jest leniem to nie ma nic.
Pozdrawiam Cię.
Ahoj;)!
~~Zielona Szarotka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 10:45
~~Migdałowy Platan napisał(a): Dobra inwestycja była w garaże na Ogrodowej.

Tylko trzeba było się spieszyć bo się rozeszły jak ciepłe bułeczki.

Tylko dziwnym trafem po 800 zł prawie wszystkie wykupił ten pan z układu .
18 sierpnia 2018r. o 10:58
~Morski Żagwin napisał(a): Ja tez mam tam działkę i kupiłam uczciwie w przetargu.
A patola to raczej jesteś Ty bo piszesz brednie z zazdrości.
Kto inwestuje ten zyskuje.
Ten kto jest leniem to nie ma nic.
Pozdrawiam Cię.
Ahoj;)!

Tylko że pan zastępca burmistrza kupił działkę za 10 dziesięć tysięcy zł a wystawił do sprzedaży za 180 czy to nie robi wrażenia ,obecnie Gmina wystawiła w tym samym obrębie działkę o podobnych wymiarach za ponad sto tysięcy ,i dalej nic ci nie śmierdzi .
~~Brudny Cząber niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 11:03
Mam pytanie do VE-TO ,czy jak wygracie wybory to zmienicie w Nowogrodźcu ten durny przepis drogowy o pierwszeństwie na podporządkowanej ?
Czy u Was musi być odwrotnie niż wszędzie?
18 sierpnia 2018r. o 11:14
~~Brudny Cząber napisał(a): Mam pytanie do VE-TO ,czy jak wygracie wybory to zmienicie w Nowogrodźcu ten durny przepis drogowy o pierwszeństwie na podporządkowanej ?
Czy u Was musi być odwrotnie niż wszędzie?

Zostawimy tylko drogę powiatową z Gierałtowa do Nowogrodźca na wypadek gdyby jechał Relich .Tą wojewódzką z Lubania mało kto jeździ .
~Posiwiała Jeżówka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 11:59
Zielona szarotko, tylko że ta działka wystawiona za 180 tyś. była z projektem budowlanym a że to teren zabytkowy to taki projekt musi zatwierdzić konserwator zabytków i z tego co się orientuję to te projekty są bardzo drogie.
18 sierpnia 2018r. o 12:30
~Posiwiała Jeżówka napisał(a): Zielona szarotko, tylko że ta działka wystawiona za 180 tyś. była z projektem budowlanym a że to teren zabytkowy to taki projekt musi zatwierdzić konserwator zabytków i z tego co się orientuję to te projekty są bardzo drogie.

Taki projekt kosztuje 170 tys przestań pieprzyć bzdury .A teraz ma jedną ścianę za darmo bo się tylko doklei do budynku który buduje Hydro Tech .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.