~~Zielonkawobrązowa Czarnuszka napisał(a): W dniu wczorajszym wracając Lwówka przez Milików postanowiłem podjechać na to sławne Boisko żeby naocznie stwierdzić o co te kłótnie .Zaraz za świetlicą skręciłem w nową drogę asfaltową która prowadziła w pola w pewnym momencie pomyślałem ,że źle pojechałem ale w oddali na górce zauważyłem kontenery więc jadę dobrze za tymi kontenerami w szczerym polu zauważyłem zielono żółtawy prostokąt trawy nie przypominający żadnego boiska ,jadąc dalej skończył się ładny asfalt i wyjechałem koło byłego wysypiska śmieci i jadąc dalej ulicą Mickiewicza dziurawą jak ser szwajcarski wyjechałem w centrum Nowogrodźca .Nasuwa się pytanie dlaczego nie zrobiono drogi tam gdzie mieszkają ludzie tylko w polach ?Panie burmistrzu wiem ,że ul Mickiewicza jest drogą powiatową ,ale skoro tak wspaniale współpracuje pan ze Starostą to zamiast drogi przez pola z Czernej do Gierałtowa trzeba było wspólnie wyremontowań Mickiewicza .
~Żółtoszara Kokoryczka napisał(a): co wy tam górale z nowego grodzca się pultacie burmistrza nie zmieni się do wyborów a po wyborach zobaczymy kto będzie pozdrowienia od gorala z nowego grodzca i pieknego baniaka
~~Jasnobrunatna Trzmielina napisał(a):~~Perłowoszara Laurowiśnia napisał(a):~Białobrązowy Śniedek napisał(a): Tak tak a jeden Pan już napisał ze ludzie by nie wyjeżdżali do Egiptu gdyby była woda;)
Ja już nie nadążam za Wami i o co chodzi.
Veto przestańcie się już pogrążać.
Wasza troska o ludzi już Nam bokiem wychodzi.
Każdy się z Was śmieje i Waszych głupich wpisów.
Wasza troska o ludzi już Nam bokiem wychodzi.
Nam, czyli komu ? Tym co mają powody do tłumaczenia się z błędów ?
Nam mieszkańcom, trochę już przesadzacie. Robi się już śmiesznie, pojawiają się dowcipy o was, a tak burmistrza nie zmienimy.
~~Bura Żurawina napisał(a):~~Zielonkawobrązowa Czarnuszka napisał(a): W dniu wczorajszym wracając Lwówka przez Milików postanowiłem podjechać na to sławne Boisko żeby naocznie stwierdzić o co te kłótnie .Zaraz za świetlicą skręciłem w nową drogę asfaltową która prowadziła w pola w pewnym momencie pomyślałem ,że źle pojechałem ale w oddali na górce zauważyłem kontenery więc jadę dobrze za tymi kontenerami w szczerym polu zauważyłem zielono żółtawy prostokąt trawy nie przypominający żadnego boiska ,jadąc dalej skończył się ładny asfalt i wyjechałem koło byłego wysypiska śmieci i jadąc dalej ulicą Mickiewicza dziurawą jak ser szwajcarski wyjechałem w centrum Nowogrodźca .Nasuwa się pytanie dlaczego nie zrobiono drogi tam gdzie mieszkają ludzie tylko w polach ?Panie burmistrzu wiem ,że ul Mickiewicza jest drogą powiatową ,ale skoro tak wspaniale współpracuje pan ze Starostą to zamiast drogi przez pola z Czernej do Gierałtowa trzeba było wspólnie
wyremontowań Mickiewicza .
Co ty dziecko jesteś ? Widać żeś typowy Robertowicz
A kto z włodzarzy Nowogrodźca mieszka przy tej drodze .Ile tam głosów wyborczych
?