Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
14 czerwca 2018r. o 21:27
Pewnie, już Jad Saczy się z ust
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Topazowy Żylistek niezalogowany
14 czerwca 2018r. o 21:34
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Pewnie, już Jad Saczy się z ust

Tobie 3C i Robciowi .
~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
14 czerwca 2018r. o 21:48
Aaa koty dwa
~~Topazowy Żylistek niezalogowany
14 czerwca 2018r. o 22:47
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Aaa koty dwa

Ty lepiej idź do swojego pryncypała niech ci kupi łopatę i do równania wykopów w Rynku bo jeśli się nie wyrobicie Unia cofnie dotację .
~~Rudawobrązowa Krwawnica niezalogowany
15 czerwca 2018r. o 11:30
~~Topazowy Żylistek napisał(a):

Ty lepiej idź do swojego pryncypała niech ci kupi łopatę i do równania wykopów w Rynku bo jeśli się nie wyrobicie Unia cofnie dotację .

Teraz wychodzi na jaw przedsiębiorczość Relicha nie dość ,że Firmy schodzą z placów budów to wszystkie inwestycje są niedoszacowane a Rynek wygląda jakby pier....eła bomba .
~~Jaskraworóżowy Ogórecznik niezalogowany
15 czerwca 2018r. o 11:43
~~Rudawobrązowa Krwawnica napisał(a):

Teraz wychodzi na jaw przedsiębiorczość Relicha nie dość ,że Firmy schodzą z placów budów to wszystkie inwestycje są niedoszacowane a Rynek wygląda jakby pier....eła bomba .

Nie jestem od was, ale pamiętam jak wyglądał Nowogrodziec kiedyś, a jak teraz. Tyle co zostało zmienione to nie da się tego nawet opisać, nie wiem czy to wszystko zostało zrobione za obecnego burmistrza, czy też za jego poprzednika, ale z zadu.... zrobiło się ładne miasteczko . Więc przestańcie już pier.... bzdety....
~Brązoworude Przymiotno niezalogowany
15 czerwca 2018r. o 12:46
to opisz bo ja nie wiem, tylko nie pisz bzdury jak rzadko który
~~Rudawobrązowa Krwawnica niezalogowany
15 czerwca 2018r. o 13:06
~~Jaskraworóżowy Ogórecznik napisał(a):
~~Rudawobrązowa Krwawnica napisał(a):

Nie jestem od was, ale pamiętam jak wyglądał Nowogrodziec kiedyś, a jak teraz. Tyle co zostało zmienione to nie da się tego nawet opisać, nie wiem czy to wszystko zostało zrobione za obecnego burmistrza, czy też za jego poprzednika, ale z zadu.... zrobiło się ładne miasteczko . Więc przestańcie już pier.... bzdety....

Za obecnego burmistrza to została zrobiona przez 12 lat kanalizacja w kilkudziesięciu procentach za grube pieniądze Unijne na które wnioski składał jeszcze Szczerbień ,przepraszam jest jeden pomnik który wybudował Relich to ten ,,Dzbanek obskurny który straszy w Rynku .To ,że obrzeża Nowogrodźca wypiękniały totylko zasługa mieszkańców którzy pobudowali piękne domy za swoją krwawicę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.