skorn napisał(a): Niech jeszcze SLD wystawi etatowego, będzie beka.SLD,zeby zachowac swoja aktywnosc powinna wystawic jakas kobiete na prezydenta.A jest tam nawet taka jedna bardzo fajna osoba.
~~Brązowopłowa Azalia napisał(a):~~Bławatkowa Kolczurka napisał(a): Ale się narobiło, może i dobrze. Niech wygra ten, który przedstawi najlepszy program.Powodzenia. Poprę tego, który według mojej oceny przedłoży najlepszy program program będzie wiarygodny do zrealizowania. Nie ma czasu na naukę.Kto powstrzyma tych Szalencow ze Starostwa Powiatowego,ktorzy chca w Szpitalu zlikwidowac Oddzial Zakazny i rozebrac budynek???Jak jeszcze nie tak dawno w jego remont wpakowano pare milionow>Wczoraj w Radiu wypowiadal sie jakis Decydent ze Starostwa na ten temat!!!
skorn napisał(a): Niech jeszcze SLD wystawi etatowego, będzie beka.
~Ognista Turzyca napisał(a): Nie uważam, by ta osoba tchnela cis nowego do naszego miasta, na pewno do tej pory nic takiego nie widziałem, mam nadzieję że Pan Maciej wystartuje w wyborach :) to w sumie jedyna alternatywa do Romana, choć nie uważam, że prezydentury Romana jest złaGosc napewno nie chce startowac ,ale musi!Gdzie jego juz nie bylo nawet na Europosla startowal.Pasowalby na Prezydenta Wroclawia.Niech chlopy walcza!
~~Rdzawobrunatny Milin napisał(a): Może i Kandydat ma jakiś tam potencjał , ale w symbiozie z platformers złodziej team niestety przepada na starcie.
Zobaczcie co wywija były Po wski starosta Przybylski .
~~Brązowa Szarotka napisał(a):~~Brązowopłowa Azalia napisał(a):~~Bławatkowa Kolczurka napisał(a): Ale się narobiło, może i dobrze. Niech wygra ten, który przedstawi najlepszy program.Powodzenia. Poprę tego, który według mojej oceny przedłoży najlepszy program program będzie wiarygodny do zrealizowania. Nie ma czasu na naukę.Kto powstrzyma tych Szalencow ze Starostwa Powiatowego,ktorzy chca w Szpitalu zlikwidowac Oddzial Zakazny i rozebrac budynek???Jak jeszcze nie tak dawno w jego remont wpakowano pare milionow>Wczoraj w Radiu wypowiadal sie jakis Decydent ze Starostwa na ten temat!!!
A to ich wina iż są piniondze na śmigłowiec i tam bedzie londowisko marszałka dolnośląskiego (pisownia celowa) ;)