~Ciemnożółta Runianka napisał(a): I Tak rzekł Lech, jedyny na powiat uczciwy, sprawiedliwy, bogobojny członek
~~Ciemnofioletowa Dąbrówka napisał(a):skorn napisał(a): Dość przypomnieć, że "prawidziwi europejczycy" wybrali na jednego z europosłów pedofila.
Dość przypomnieć, że brat prawdziwego polaka, europosła z PIS poręczył za skazanego pedofila.
emem napisał(a): No cóż. Dzisiaj kilka razy zachęcałem obu panów, aby rozważyli ugodę. Niestety odrzucili tę opcję i sprawę rozstrzygnie sąd.
~~Malinowa Sałata napisał(a):emem napisał(a): No cóż. Dzisiaj kilka razy zachęcałem obu panów, aby rozważyli ugodę. Niestety odrzucili tę opcję i sprawę rozstrzygnie sąd.
kim ty jestes dla nich? nikim! zreszta dla mnie tez. rozjemca sie znalazl z bozej laski
emem napisał(a):~~Malinowa Sałata napisał(a):emem napisał(a): No cóż. Dzisiaj kilka razy zachęcałem obu panów, aby rozważyli ugodę. Niestety odrzucili tę opcję i sprawę rozstrzygnie sąd.
kim ty jestes dla nich? nikim! zreszta dla mnie tez. rozjemca sie znalazl z bozej laski
Ty dla mnie tez jestem nikim, nic w tym złego/dziwnego ;-)
~~Cynobrowy Eukomis napisał(a):emem napisał(a):~~Malinowa Sałata napisał(a):emem napisał(a): No cóż. Dzisiaj kilka razy zachęcałem obu panów, aby rozważyli ugodę. Niestety odrzucili tę opcję i sprawę rozstrzygnie sąd.
Ty dla mnie tez jestem nikim, nic w tym złego/dziwnego ;-)
tyle ze ty chciales byc dla nich kims a zostales nikim. maja w doopie twoje rady
~~Białobrązowy Styrakowiec napisał(a): Przestańcie wypisywać bzdury dzisiaj w Sądzie po raz kolejny Pan Marcin próbował namówić zwaśnione strony do podania sobie ręki i kameralnych przeprosin Radnego przez Relicha,oraz wycofaniu sprawy ,radny był gotów przyjąć te warunki ale mecenas burmistrza chyba oszalał ,powiedział,że są za zakończeniem sporu pod warunkiem,że radny zapłaci koszta sądowe a on jest gotów zrzec się honorarium od Relicha za prowadzenie sprawy .Czyli wygląda ,że z pokrzywdzonego próbuje zrobić się sprawcę .