~~Marengo Piwonia napisał(a):~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):emem napisał(a): To ich problem, nie mój, nie sądu :-)
Pamiętam ten artykuł i zdjęcie radnego Mitery. Nie znam człowieka i nie wiem jak się zwykle prezentuje. Podejrzewam że jakąś prezencję jednak ma, skoro został wybrany na radnego. Na tym zdjęciu został ujęty średnio korzystnie, co skutkowało niezbyt stosownym komentarzem. Nie wiem czy to aby nie "zasługa " fotografa. A więc i po trosze pański problem panie emem.
Beżowobrązowa Dynio
Pokaż jakieś twoje niekorzystne zdjęcie, porobimy sobie jaja z twojego wyglądu. A co to takiego.
Możesz też udostępnić swój komputer, walniemy kilka chamskich komentarzy. Nic tobie, ani nic nam nie zrobią. Przecież to nie ty.
A tak na poważnie. Jesteś strasznym człowiekiem. Takich ludzi trzeba unikać jak zarazy. Buta, chamstwo i cwaniactwo. Pomyśl tylko, dlaczego tylu ludzi na ciebie pluje
~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):~~Marengo Piwonia napisał(a):~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a):emem napisał(a): To ich problem, nie mój, nie sądu :-)
Pamiętam ten artykuł i zdjęcie radnego Mitery. Nie znam człowieka i nie wiem jak się zwykle prezentuje. Podejrzewam że jakąś prezencję jednak ma, skoro został wybrany na radnego. Na tym zdjęciu został ujęty średnio korzystnie, co skutkowało niezbyt stosownym komentarzem. Nie wiem czy to aby nie "zasługa " fotografa. A więc i po trosze pański problem panie emem.
Beżowobrązowa Dynio
Pokaż jakieś twoje niekorzystne zdjęcie, porobimy sobie jaja z twojego wyglądu. A co to takiego.
Możesz też udostępnić swój komputer, walniemy kilka chamskich komentarzy. Nic
tobie, ani nic nam nie zrobią. Przecież to nie ty.
A tak na poważnie. Jesteś strasznym człowiekiem. Takich ludzi trzeba unikać jak zarazy. Buta, chamstwo i cwaniactwo. Pomyśl tylko, dlaczego tylu ludzi na ciebie pluje
Chyba Cię trochę poniosło i wziąłeś mnie za kogoś innego.
Jestem zwykłym obywatelem, któremu nie podoba się ferowanie wyroków bez postępowania i bez dowodów. Jeśli uważasz to za naganne i godne potępienia to masz problem. Kiedyś może i ciebie ktoś kiedyś osądzi bez dowodów to będziesz wiedział o czym mówię.
~~Ognisty Lilak napisał(a): Jeżeli twoim samochodem zostanie spowodowany wypadek to powiedz czy ten samochód nie jest dowodem w sprawie. podobna sytuacja jest z twoim komputerem jeżeli nie chcesz powiedzieć kto z niego pisał to znaczy, że to ty napisałeś .i honor nie powinien ci pozwolić łgać przed Sądem mimo ,że oskarżony może kłamać .Powiedz dla czego jego rodzina odmówiła zeznań ano po to żeby go chronić .
~~Czarny Bieluń napisał(a): Jeżeli przywiązujecie wagę do wyglądu to przyjrzyjcie się jak wygląda ten Relich .Napisała bym więcej ale nie mam czasu na Sądy .