~~Szara Karagana napisał(a):
Nic tak nie jednoczy jak walka z PiS. :). Jeszcze zabierzemy te 500+. !!!
~Miedzianoczerwony Rozmaryn napisał(a): A mnie się to nie podoba... Już bardziej podobała mi się ta parada ceramiczna na dniach ceramicznych niż te glinoludy. Raz czy dwa można, ale co roku to samo? Kilka osob wysmarowanych glina od stop do glow, na prawdę nie rozumiem co w tym fajnego...:/Organizator jednej rzeczy nie moze pojac,ze jego wizja Gliniady sie przezyla.Nie ma innego scenariusza rezerwowego jak KANTOR,ktory w kazdym momencie mogl wszystko odwrocic do gory nogami i to jest ta klasa Rezyseri spektaklu Pantonimy Na Glinianych Nogach.Sam pomysl jest bardzo dobry,tylko nalezy trzy wizje KANTORA wprowadzic:Szpital,Szkole,Wojsko idace na wojne .I wtedy mozna jezdzic nie tylkopo Polsceale po calej EuropieMozna to jeszcze uaktualnic Najazdem Uchodzcow na Europe.
~~Rdzawoczerwony Jesion napisał(a):Tak to jest TEATR ULICZNY na bardzo wysokim poziomie,ktory kazdy wszedzie pokocha,bo teatr nalezy kochac!!!!~Miedzianoczerwony Rozmaryn napisał(a): A mnie się to nie podoba... Już bardziej podobała mi się ta parada ceramiczna na dniach ceramicznych niż te glinoludy. Raz czy dwa można, ale co roku to samo? Kilka osob wysmarowanych glina od stop do glow, na prawdę nie rozumiem co w tym fajnego...:/Organizator jednej rzeczy nie moze pojac,ze jego wizja Gliniady sie przezyla.Nie ma innego scenariusza rezerwowego jak KANTOR,ktory w kazdym momencie mogl wszystko odwrocic do gory nogami i to jest ta klasa Rezyseri spektaklu Pantonimy Na Glinianych Nogach.Sam pomysl jest bardzo dobry,tylko nalezy trzy wizje KANTORA wprowadzic:Szpital,Szkole,Wojsko idace na wojne .I wtedy mozna jezdzic nie tylkopo Polsceale po calej EuropieMozna to jeszcze uaktualnic Najazdem Uchodzcow na Europe.
~Białobrązowa Pragnia napisał(a): Stwierdził pisdzista!!!