klucznick napisał(a): CNC napisał(a): Zgadzam sie ze jest praca, ja sam jeszcze parę lat temu zarabiałem 2000netto , dzisiaj 5.500 netto za 175 godz. Lecz aby to osiągnąć, uczyłem sie , bo wiedziałem ze aby zarabiać i być zadowolonym , to dużo muszę zainwestować w siebie. Dzisiaj jako osoba zarządzająca , wiem ze było warto. A stawka 50zł jest odpowiednia.
5 500 ?kogo ty tu chcesz okłamać chyba samego siebie ,ludzie w biurach tyle nie zarabiają.jak masz 2 800 netto za 220 godzin to max.i nie pisz mi bzdur bo znam realia lepiej od ciebie.dwa lata temu miał 2 a tera ma 5 buchahahaha.
Wielu ludzi na tym forum twierdzi ze jestem idiotą , coś w tym jest :) cieszę sie ze wiesz lepiej ile zarabiam i za ile godzin... to ze ty zarabiasz niecałe 3000 twoja spawa, widocznie nie stać cie na więcej. Relania są takie ze zarabiasz mało , bo mało potrafisz. Zostań inżynierem ,konstruktorem a może zapłacą ci więcej. A najlepiej kierownikiem z wiedzą techniczną. Założę sie ze jesteś kierowcą tira , który śpi w kabinie, sika po krzakach , oraz pieprzy bzdury przez radio .
powodzenia