~~Beżowobrązowa Dynia niezalogowany 10 maja 2018r. o 8:22
Instalację wody w naszym mieście wykonano z rur stalowych. Żelazo plus woda równa się rdza. Każde dziecko o tym wie. Rdzawy brud osadza się na dnie rur. Jeśli są przy nich prowadzone prace lub następują zmiany ciśnienia wody to osad leci z wodą do naszych kranów. Niewiele da się z tym zrobić. Pozostaje wymienić rury stalowe na inne, co jest sukcesywnie czynione w naszym mieście. Pytanie tylko czy za kolejne kilkadziesiąt lat nie okaże się że truje nasz jakaś chemia uwalniana z rur plastikowych. To ja już wole rdzawy osad, mniej szkodliwy dla zdrowia. Co prawda białe rzeczy po praniu przestają być białe. Ale garderobę i tak trzeba co jakiś czas zmienić ;)
~~Zszarzały Kosmos niezalogowany 10 maja 2018r. o 8:45
A tak reklamują wodę , że taka czysta i zdrowa i można pić prosto z kranu. Ja nie pije z kranu odkąd musiałem czyścić krany filtry pozatykane . Bo oni jak naprawiają jakąś rurę to nie płuczą tego odcinka , tylko odrazu wpinają w sieć. Ludzie przetrawią.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.