~~Brudnozielony Rokitnik niezalogowany 25 maja 2018r. o 22:20
Ale miazga w opisach !!! Pewnie i by mnie to dziwiło , gdyby nie fakt iż w sobotę znajoma jedzie na wycięcie woreczka do innego szpitala i Jej tekst ,, dzięki Bogu iż nie w Bolesławcu , i że udało się mi załatwić gdzie indziej " . Gdzie my żyjemy ? Ale do tych samych lekarzy , tylko prywatnie to kolejki ? Ktoś to potrafi wytłumaczyć ?
~Żółtobrązowy Pięciornik niezalogowany 25 maja 2018r. o 23:33
Ten szpital trzeba omijac szerokim lukiem. Psni ordynator z polozniczego jest nie kompetentna, delikatnie mowiac nie uprzejma, lekcewazaco odzywa sie do pacjentek (kobiet w ciazy) dla personelu jest taka sama. Apodyktyczna, bezczelna i trakktuje innych z pogarda. Pod jej opieka dzis, byla pacjentka leczy sie we Wrocławiu, bo Pani dr zbagatelizowala wszystkie objawy. Nie poinformowala o żadnych zagrożeniach.
Zal. Nikt nigdy nie mowil nic dobrego o tym szpitalu. Personel zupelnie nie wie co to znaczy obsluga klienta. Porazka
~Czarniawa Maciejka niezalogowany 26 maja 2018r. o 0:54
to nie szpital to wykanczalnia ludzi wchodzisz o wlasnych silach i wyjezdzasz w trumnie personel to patologia zero kultury gnuj smrud i zero pomocy ten szpital zorac razem z pracownikami do niczego sie nie nadaja tylko do wykanczania ludzi to ich specjalnosc naukowa doprowadzic czlowieka do trumny kto to dziadostwo zartudnia jako lekarzy y pielengniarki zamontowac kamery zatrudnic dedektywa y bedzie wszystko czarno no bialym z ta patologia szpitalna może wkońcu zwolnia patologie i zatrudnia profesionalnych lekarzy kturzy maja chec pomagac ludzia a nie doprowadzic do zgonu pacjenta
~Cynamonowy Hiacynt niezalogowany 27 maja 2018r. o 15:48
Widzę frustracja na poziomie Mount Everestu, a ja wbrew opiniom wypowiem się pozytywnie na temat oddziału położniczego, bardzo dobra obsługa, obiady również. Może ktoś źle trafił i narzeka?
~~Ceglastobrązowy Krokus niezalogowany 27 maja 2018r. o 16:54
~Cynamonowy Hiacynt napisał(a): Widzę frustracja na poziomie Mount Everestu, a ja wbrew opiniom wypowiem się pozytywnie na temat oddziału położniczego, bardzo dobra obsługa, obiady również. Może ktoś źle trafił i narzeka?
Skoro ty Hiacynt jesteś tam salową to nie dziwota .Robota ,co widać po porządkach ,lekka najesz się za darmo .To możesz tak pracować do emerytury.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.