~~Malinowa Brodia napisał(a): Burmistrz hucznie żegnał poprzedniego komendanta posterunku w Nowogrodźcu który był przez ostatni rok na zwolnieniu lekarskim ,natomiast nowemu na dzień dobry wbił szpilę żeby pokazać kto tu rządzi lokalną Policją .Tan cały apel to jedna wielka farsa .
~~Białe Przymiotno napisał(a): Relich notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego bo nie boi się Policji .
~~Białe Przymiotno napisał(a): Relich notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego bo nie boi się Policji .
~~Alabastrowa Godecja napisał(a):~~Białe Przymiotno napisał(a): Relich notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego bo nie boi się Policji .
Myślę ,że już niedługo dobiorą mu się do tyłka .
~~Oberżynowy Cytryniec napisał(a):~~Alabastrowa Godecja napisał(a):~~Białe Przymiotno napisał(a): Relich notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego bo nie boi się Policji .
A kogo tu mamy ?
~~Kalinowykardynalska Pernecja napisał(a):~~Oberżynowy Cytryniec napisał(a):~~Alabastrowa Godecja napisał(a):~~Białe Przymiotno napisał(a): Relich notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego bo nie boi się Policji .
A kogo tu mamy ?
Jak to kogo ROBERTA RELICHA siedzącego w SĄDZIE na ŁAWIE OSKARŻONYCH .
~~Brudny Lubczyk napisał(a):~~Kalinowykardynalska Pernecja napisał(a):~~Oberżynowy Cytryniec napisał(a):~~Alabastrowa Godecja napisał(a):~~Białe Przymiotno napisał(a): Relich notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego bo nie boi się Policji .
A kogo tu mamy ?
Jak to kogo ROBERTA RELICHA siedzącego w SĄDZIE na ŁAWIE OSKARŻONYCH .
Ale taki zadumany. myślałem, że to jakiś filozof albo inny myśliciel.