~~Niebieskawozielona Tygrysówka napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Niebieskawozielona Tygrysówka napisał(a): bredzisz
nie ma żadnego zakazu wjazdu
No to wypełnij hamerykańską wizę . :D
do rusków nie ma wizy?jest?
ruskie onuce to twoi przyjaciele?stalinek też twój priatiel?
Komu zadajesz pytanie ? Tygrysówce , czy mnie ? A wiesz coś o tym skąd się wziął Soso Dżugaszwili . To Gruzin ... finansowany , podobnie jak Hitler z tego samego kapitału Wartsburgów i Morgana . Żyjemy w XXI wieku , wypadało by w końcu zacząć myśleć i zdobywać wiedzę. Powtarzanie sloganów nie przystoi nam już. W Panu Tadeuszu Mickiewicza Klucznik mówi tak ... pro publico bono , to dlatego pociąłem gnoja . Dla dobra ogółu . Co Ty zrobiłeś dla dobra ogółu oprócz stawiania d...ebilnych pytań ... nie wiadomo do kogo skierowanych ?
Dwadzieścia lat hamerykańskiej propagandy skutkuje dzisiaj takimi właśnie imbecylami , co to wszędzie widzą złych ruskich i dobrych amerykanów , niejednokrotnie w tym samym miejscu , co samo w sobie jest paradoksem. Jak zaczynał się Majdan w Kijowie próbowałem na gościnnych łamach Bolca wytłumaczyć Alterowiczowi , dlaczego hamerykanie wyłożyli pięć miliardów dolarów , czym chwaliła się Sekretarz Stanu Nulandówna , żydówka . Myślałem , że od tamtej pory moi czytelnicy są już trochę podedukowani ,
A tu taki obciach :D
No cóż , mylić się jest Ludzką rzeczą . Jak mawiają filozofy , nowbady ist perfect :D
Ale ustawa 1066 i ustawa 447 w interesie Narodu polskiego powinny nie istnieć . Na głupków otaczających Trumpa wpływu nie mamy , ale mamy wpływ na PISlanderów i monitujmy ... won z Morawieckim , won z amerykanami , won z żydami o polskich nazwiskach.