O cholera , nie wiedziałem , że się Szarłat nazywam :D Maniek ten Twój algorytm głupieje , i to nie jest tak , że dawne IP jest zawsze powiązane z nazwą z Twojego algorytmu. To ściema . Proponuję wrócić do dawnych czasów , bo jak Kolega 217 pisał , to miało to sens , dzisiaj , jak pisze jakiś szarłat czy inny pierwiosnek , to jest to przekłamane , niekonkretne i zwyczajnie głupie . A tu chodzi o to , żeby Ludzie sieci mieli odwagę podpisać się własnym ... wymyślonym IMIENIEM . Mimo wszystko wolę cyfry zamiast Twoich k... retyńskich nazw :)
Dopisane 27.05.2018r. o godz. 14:12:
~~Ciemnobrązowa Rogownica napisał(a):
Pewnie, że nic się nie stało...
Rozumiem, że jakby skasował czołowo jakąś rodzinę w osobówce, to też by nie było sensacji?
Rogownica ... Bożesz Ty mój , co to qurwa jest ? To nie chodzi o to , że zgubił ładunek , ale był wcięty . Ja tam osobiście jeżdżę od trzydziestu lat , ale nigdy nie byłem za kółkiem pijany, chociaż lubię wypić. Pytanie brzmi tak , dlaczego był wcięty ? W większości przypadków współczesna psychologia zakłada , że podłożem są zaburzenia emocjonalne , o czym pisałem w poprzednim poście.
Chłopak ma dwadzieścia dwa lata , a Wy już go na szafot prowadzicie . Miłosierdzie pierwszej próby :D
Na tejże drodze swego czasu popełniła samobójstwo pewna pani ładując się pod Tira. Wyrazy współczucia kierowcy. Nie był pijany , Ona też nie była pijana , taką podięła decyzję . Miała po prostu dość życia ... w stresie.
Stres spowodowany emocjami , to najczęstsza przyczyna zawałów i zaburzeń
osobowości . Nie wszyscy są na tyle silni psychicznie , żeby stres wytrzymać. Alkohol pomaga , wiem coś o tym :) Może dlatego młody był wcięty , ale to nie jest powód to tego , żeby gościa ad hoc oskarżać o próbę morderstwa czteroosobowej rodziny na czołówkę.
No weź wyluzuj . Proszę Cię Rogownica ... nota bene , czy to ma coś wspólnego z baranicą ? :D