Pannazdzieckiem napisał(a):może jednakżeby się zaszczepił na tę głupotę to chyba najbezpieczniejsza ze szczepionek,właśnie piję 11 piwo ,a rano mam jechać ,wiozę 25 torów kolejowych żeby mi tylko nie pospadały,bo tiry po torach pojadą.
Dam Ci dwie rady zaszczep się na wszystko oprócz głupoty ,)
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie zgub Kluczniku , proszę Cię , bo zaś będzie afera w powiecie i różni anonimowi moraliści będą chcieć wyrazić opinię o braku kultury :Dzapytaj w zielarskim koło malinki ja tam kupuję jarzębine.Haarp to miałem na myśli francję bo tam padało to musieli sypnąc końską dawke.
A wracając do pogody , być może faktycznie to HARP , chociaż z tego co wiem Harp do jonizowania atmosfery potrzebuje nośnika , a chemitrali od dwóch dni na niebie nie widać. Być może gnoje poszli dalej i teraz sypią nanocząsteczkami ?
Nie wiem , ale od kilku tygodni we łbie mi piszczy , jakbym obuchem oberwał , a znajomi też jakby trochę gorzej się . ...czują . Powiedz Ty mi lepiej Kluczniku , czy w Bolesławcu można kupić algi ? :)
Dobrej nocy Wam ... Myślącym życzę :)
klucznick napisał(a):żartowałem z tym wyjazdem wolne mam do środy.Pannazdzieckiem napisał(a): Nie zgub Kluczniku , proszę Cię , bo zaś będzie afera w powiecie i różni anonimowi moraliści będą chcieć wyrazić opinię o braku kultury :Dzapytaj w zielarskim koło malinki ja tam kupuję jarzębine.Haarp to miałem na myśli francję bo tam padało to musieli sypnąc końską dawke.
A wracając do pogody , być może faktycznie to HARP , chociaż z tego co wiem Harp do jonizowania atmosfery potrzebuje nośnika , a chemitrali od dwóch dni na niebie nie widać. Być może gnoje poszli dalej i teraz sypią nanocząsteczkami ?
Nie wiem , ale od kilku tygodni we łbie mi piszczy , jakbym obuchem oberwał , a znajomi też jakby trochę gorzej się . ...czują . Powiedz Ty mi lepiej Kluczniku , czy w Bolesławcu można kupić algi ? :)
Dobrej nocy Wam ... Myślącym życzę :)