~~Porcelanowy Przetacznik napisał(a): Panie KRÓL zajmij się pan lepiej kanalizacją burzową przy klasztorze i Carrefourze oraz w ok.30 innych miejscach w mieście.Przypominam, że od 10 maja br. nie padało. PS. od zimy studzienki burzowe nie czyszczone a po ostatnich opadach ich stan jest katastrofalny!Proszę zmienić kanalizację burzową przy "orliku " na Komuny Paryskiej.
~~Wiśniowy Rojnik napisał(a):Myślałem, że drogi w mieście już są koalicyjne ROMAN+PO+SLD!~~Porcelanowy Przetacznik napisał(a): Panie KRÓL zajmij się pan lepiej kanalizacją burzową przy klasztorze i Carrefourze oraz w ok.30 innych miejscach w mieście.Przypominam, że od 10 maja br. nie padało. PS. od zimy studzienki burzowe nie czyszczone a po ostatnich opadach ich stan jest katastrofalny!Proszę zmienić kanalizację burzową przy "orliku " na Komunłemy Paryskiej.
O ile mi wiadomo pewik nie odpowiada i nie decyduje o czyszczeniu konkretnych studzienek deszczowych, a administrator danej drogi. To samo chyba dotyczy wszelkich inwestycji dotyczących sieci kanalizacyjnej. Jak krytykujesz najpierw się zorientuj w temacie.
~~Porcelanowy Przetacznik napisał(a):~~Wiśniowy Rojnik napisał(a):Myślałem, że drogi w mieście już są koalicyjne ROMAN+PO+SLD! Widać, że drogi już tak ale studzienki i kandydat na prezydenta z powiatu nie.~~Porcelanowy Przetacznik napisał(a): Panie KRÓL zajmij się pan lepiej kanalizacją burzową przy klasztorze i Carrefourze oraz w ok.30 innych miejscach w mieście.Przypominam, że od 10 maja br. nie padało. PS. od zimy studzienki burzowe nie czyszczone a po ostatnich opadach ich stan jest katastrofalny!Proszę zmienić kanalizację burzową przy "orliku " na Komunłemy Paryskiej.
O ile mi wiadomo pewik nie odpowiada i nie decyduje o czyszczeniu konkretnych studzienek deszczowych, a administrator danej drogi. To samo chyba dotyczy wszelkich inwestycji dotyczących sieci kanalizacyjnej. Jak krytykujesz najpierw się zorientuj w temacie.