~Zielonoszara Trytoma napisał(a): Podobno w ratuszu panika jak nigdy. Tak. Tak. Idą zmiany!
~~Jasnobłękitny Wilec napisał(a): Ale to jest Małkowskiego stara śpiewka. Układ, sitwa, ustawione konkursy itp itd. To już wszyscy wiemy i raczej się zgadzamy. Niech zatem już Małkowski skończy z oczywistościami i powie co on zrobi, żeby było inaczej, jak zapewni przejrzystość konkursów, jakich ma kandydatów na najważniejsze stanowiska w mieście, jakie stanowiska są wg niego do zredukowania. Co zrobi, żeby jeden układ nie zastąpił drugiego. Wtedy mam mój głos !!!
~~Srebrzystobiały Czyściec napisał(a): Ma Pan mój głos. Czas na zmiany, układ jest za silny już.
~~Szarożółta Karagana napisał(a):~~Srebrzystobiały Czyściec napisał(a): Ma Pan mój głos. Czas na zmiany, układ jest za silny już.
Ten układ nie jest silny, bo stał się tylko pasożytem na żywym organizmie bolesławian
i już nic nie ma do zaproponowania, oprócz bajania o twórczej pracy dla miasta z tego bajania idzie boki zrywać a za niedługo tylko śmiać się przez łzy bo drożyzna w tym miescie będzie szalona wręcz powalająca.