~~Pawa Budleja napisał(a): Dowiedziałem się z tego wywiadu, że jak nie będziecie mnie atakować brudnymi sprawami to i ja nie będę atakował brudnymi sprawami ? Tak to odebrałem. Jeżeli mam racje to jesteśmy z takimi politykami w czarnej ... Co wy macie za skórą ????
~~Kirowa Bylica napisał(a): widac w tym wywiadzie brak kunsztu i profesji prowadzacego wywiad...zero przygotowania w temacie..powielanie stereotypów...moze przed takim wywiadem trzeba by sie troszke przygotowac???? a
~~Kirowa Bylica napisał(a): widac w tym wywiadzie brak kunsztu i profesji prowadzacego wywiad...zero przygotowania w temacie..powielanie stereotypów...moze przed takim wywiadem trzeba by sie troszke przygotowac???? a
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a):~~Kirowa Bylica napisał(a): widac w tym wywiadzie brak kunsztu i profesji prowadzacego wywiad...zero przygotowania w temacie..powielanie stereotypów...moze przed takim wywiadem trzeba by sie troszke przygotowac???? a
Nie marudź przyjdź do redakcji znam ich na pewno pozwolą Ci przeprowadzić wywiad.