emem napisał(a): Smutne to, ale obie imprezy - LLA i BSC od kilku lat sie nie rozwijaja. Moze po prostu formula sie wyczerpala albo ludziom sie przejadlo?
~~Sepiowa Gęsiówka napisał(a): Jako pracownicy PWiK Sp z o.o. w Bolesławcu czujemy duży niesmak po tym artykule na bolec info w którym wyśmiewa się nas i nasz zakład pracy.kogo to w zasadzie ocbchodzi... macie raczej inne zadania niż paradowanie
~~Sepiowa Gęsiówka napisał(a): Jako pracownicy PWiK Sp z o.o. w Bolesławcu czujemy duży niesmak po tym artykule na bolec info w którym wyśmiewa się nas i nasz zakład pracy.
~Ciemnozielona Ułudka napisał(a): Zamiast tych pochodow pracowników różnych firm, zaprosić prawdziwa gliniade, jestem z okolic Bolesławca i NIGDY nie widziałam jej na żywo, a gdy już miałam się zamiar wybrać i w końcu miałam mozliwosc to ktoś zdecydował, że ich nie będzie. Glina Show? Błagam.. Nie wiem kto to wymyśla, ale to już się żałosne robi. Na temat LLA się nie wypowiem, bo od ponad 10 lat nie byłam, ale ludzie od BŚC wzięliby pare młodych ludzi z wizja, którzy może rozkręca to święto i rozpromuja bo chyba umiera
Co do artykułu, ja tam się zgadzam.
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):~~Sepiowa Gęsiówka napisał(a): Jako pracownicy PWiK Sp z o.o. w Bolesławcu czujemy duży niesmak po tym artykule na bolec info w którym wyśmiewa się nas i nasz zakład pracy.
A ja czułem niesmak jak pojazdy służb miejskich robiły sztuczny tłum w nibyparadzie ceramicznej. I obawiam się że nie tylko ja. Takie były odczucia większości osób, które liczyły że zobaczą Glinoludy. A zobaczyły takie coś. Proszę się więc nie obrażać i na przyszłość samemu się nie ośmieszać udziałem w dziwnych akcjach. Szanuję Waszą pracę, lecz niektórych działań pojąc nie mogę.