~Bladożółta Gazania napisał(a): Ogarnięcie się . Bo z opinii wynika, ze to niem znaczenia ze będą miejsca dla chorych , starych, samotnych . Może was stać na rachunki w prywatnych domach. A tu tyko polityka
Zastosowana autokorekta
~~Oliwkowy Kopytnik napisał(a):-Mamo chwalą nas.~~Kredowobiały Kleome napisał(a):~~Karmelowy Szczawik napisał(a): a zgadnijcie...…… w której knajpie te gł...……….. są produkowane...…..
Widzisz jak sobie szykują miejsca na stare lata dygnitarze .
Dobrze ,że jest to znienawidzone przez Relicha Weto ,bo gdyby nie oni to sprzedali by ten Szpital za 130 tys jak Szkołę w Parzycach .
~~Gołębi Mieczyk napisał(a): nooo - hospitolizowali tylko młodych i zdrowych
dziwny czlowiek !
~~Ziemistoszara Czeremcha napisał(a):~~Oliwkowy Kopytnik napisał(a):-Mamo chwalą nas.~~Kredowobiały Kleome napisał(a):~~Karmelowy Szczawik napisał(a): a zgadnijcie...…… w której knajpie te gł...……….. są produkowane...…..
Widzisz jak sobie szykują miejsca na stare lata dygnitarze .
Dobrze ,że jest to znienawidzone przez Relicha Weto ,bo gdyby nie oni to sprzedali by ten Szpital za 130 tys jak Szkołę w Parzycach .
-Kto?
-Wy mnie a ja was.
~~Gołębi Mieczyk napisał(a): nooo - hospitolizowali tylko młodych i zdrowych
dziwny czlowiek !
~~Ceglastobrązowy Rdest napisał(a): Bardzo dobre hospicjum , bardzo dobra opieka i nie tylko dla uprzywilejowanych . Leżał tam mój przyjaciel ,był bezdomny . Pielęgniarki i lekarze z powołania . Pani pielegniarka płakała razem z nami gdy Jerzy umarł. Remont jest tam potrzebny i to bardzo . Chylę czoła przed nimi . gdy bym miała wybierać ,gdzie mam dokończyć swojego żywota to wybrała bym to miejsce. Odwiedzaliśmy Jerzego codziennie i uwierzcie mi , że był tam pod dobrą opieką .