~~Brązowawa Wiśnia napisał(a): Ot durak. Przecież teraz wszędzie zasiadają pozostałości PO PO. Ale tak w ogóle to zaraz wciśniesz mi kit że za moim kiblem czai się PIS. Nie chcesz nie głosuj, agituj znajomych, nie strasz nie strasz bo się ze..rasz. I masz szczęście bo ci co teraz zasiadają nie potrafią jeszcze kraść. Jak się nauczą to ich wymienimy tak jak PO. Masz do wyboru coś nowego, chyba Impuls Bolesławca czy Miasta . Głosuj, jest nadzieja na zmianę. Jak nie oni to wszystko zostanie po staremu, tylko stołki pozmieniają.
Durak mordeczko to ci nawkładał do główki, że dojna zmiana chce dobrze. Dojna zmiana jest jak złodziej, który dzieli się ochłapami łupów z napotkanymi po drodze - byleby go nie zadenuncjowali. Ale to dalej jest złodziej. Może i 500+ dostała gawiedź, ale wszystko jest na kredyt i do czasu. Miało nie być kolesiostwa a wchodzi partyjniactwo; nim się obejrzymy a NSDAPiS za przyzwoleniem pożytecznych głupców rozjedzie całą tą demokracje i zamieni ją na demokraturę wg PiS. A byłbym zapomniał prawicowa fanatyczna pisochołoto nie jestem lewakiem. Kiedyś i dziś w polityce występują także ludzie o poglądach centrowych, stroniący od jakiejkolwiek skrajności... ale co pisoignoranci spod szyldu pisokomuchów (jak kryże i piotrowicz) mogą o tym wiedzieć ....
I coś się tak przyczepił do tych partyjniaków. Ja mówię patrz na swoje podwórko i na swoją władzę. Teraz już wiem jak to się nazywa- IMPULS MIASTA. Oni mają w głębokim poważaniu i PIS i PO. Do Bolesławca ta twoja polityka nie dociera a jak już to masz na to minimalny wpływ. Jako lokalny wyborca zajmij się raczej kliką z Bolesławca a tu czy PIS czy PO to te same osoby patrzące jakby tu swojego loda ukręcić. Parz bliżej to może coś zobaczysz.