~Miodowy Kroplik niezalogowany 25 sierpnia 2018r. o 7:14
I jeszcze bardzo ważna rzecz czyli promocja prywatnego portalu podczas glina szoł, również w lokalnej tv. To też można przeliczyć ile ktoś inny by za taką reklamę musiał zapłacic w mediach i na BŚC. Wszystko do kupy i wyjdzie ze ta garstka glinoszołów kosztowała więcej niż największa gliniada Nowaka. I to za publiczne. To są te właśnie koszty ukryte i korzyść dla komercyjnego portalu. Czyż nie?
~Szarozielony Groszek niezalogowany 25 sierpnia 2018r. o 7:54
Jestem bardzo ciekaw ile Glina Show dostanie kasy od marszałka...? Bo ile przytulił PapaG już wiemy. Zwolennicy PapyG sprytnie przemilczają fakt jego milczenia o tym że publiczną kasą nie gardził. Oj tam zapmiał powiedzieć. Nie lubię jak ktoś myśli że jestem tak głupi jak on mądry.
~Sinoniebieski Krokus niezalogowany 25 sierpnia 2018r. o 9:52
"Nowemu stowarzyszeniu pomagał BOK i moze inne firmy miejskie, jaki był ich udział finansowy (wynagrodzenie pracowników za czas przygotowań, prąd, sale w których szykowano itp). Taka pomoc gdyby ja policzyć to spory pieniądz, skoro wynajęcie sali w BOK na godzine to tam ze 200 300 zł na pewno"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.