Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezpartyjni wystartowali
~Liliowobiała Konwalia niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:17
Tym Panom już podziekujemy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarozielona Fuksja niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:26
Ja pi....lę , też mi bezpartyjnych znaleźli :-) .
~~Jasnopopielaty Przetacznik niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:33
Spotkanie leśnych dziadków... Dajcie sobie spokój, Panowie, i idźcie niańczyć wnuczęta albo na Uniwersytet Trzeciego Wieku, a nam już dajcie spokój...
~~Niebieski Oczar niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:33
Prędzej mi ręka uschnie niż zagłosuję na któregoś z tych obywateli
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:36
Bezpartyjni?! no JA CIER PIĘDOLĘ! Może ktoś wypisze w ilu to partiach byli owi panowie? Powinni się nazwać CHWILOWO BEZPARTYJNI!
~~Marengo Laurencja niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:37
Panom już podziękujemy ... wójt sknera zabrał ludziom komunikację MZK , wonnn z naszego podwórka ....
~~Poczerwieniała Niezapominajka niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:38
Widać panowie mają za nic swoich wyborców, Bezpartyjni którzy dzieki partii trafili tu gdzie obecnie są, Prosze odejdzcie godnie, nie czekajmy na to aż pochłonie was demencja.
~~Poczerwieniała Niezapominajka niezalogowany
29 sierpnia 2018r. o 12:43
Widać panowie mają za nic swoich wyborców, Bezpartyjni którzy dzieki partii trafili tu gdzie obecnie są, Prosze odejdzcie godnie, nie czekajmy na to aż pochłonie was demencja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.