Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~Koralowa Azalia niezalogowany
1 września 2018r. o 17:01
Ta "troska" (czyt.byle tylko dokopac P. Burmistrzowi) na niejednym mieszkańcu gminy się odbiła...p. Joanno-pamiętamy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pomarańczowożółta Portulaka niezalogowany
1 września 2018r. o 19:22
Dokładnie. Wystarczy wejść na stronę fb tego całego veta. Praktycznie każdy wpis uderza w rządzących gminą. To chyba ich cel. Wszystko jedno co zrobią, dla zasady skrytykować trzeba...
~~Płowożółta Miodunka niezalogowany
1 września 2018r. o 19:55
DOBRE !!!

Ekipa obecnego burmistrza już kłóci się sama z sobą . "Mówi dziad do obrazu a obraz ani razu".
14593
#klucznick nieaktywny
1 września 2018r. o 20:02
~~Srebrnobiały Głąbigroszek napisał(a):
klucznick napisał(a): noo i za jaki czas będziemy mieli nachodzców z czarnego lądu?https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/polski-rzad-podpisal-w-tajemnicy-deklaracje-zobowiazujaca-do-przyjecia-imigrantow-z-afryki

Ja pierniczę. I ty wierzysz w takie pierdoły z kosmosu?

No to ja się nie dziwię, że wierzysz w wygraną Relicha.
Lud już nie jest taki ciemny.
PO i PiS da to już historia POLSKA się odrodzi i pogoni obce ogniwa .BÓG HONOR OJCZYZNA.już naród się budzi niemcy już powstali gonią czarny ląd.a kiedy my na wiosnę?pognamy rzad i krainę U.do domu.WOLNA POLSKA z najniższą krajową 5600 netto.paliwo dla POLAKA 3,66,a dla obcokrajowca 5,66.
~~Płowożółta Miodunka niezalogowany
1 września 2018r. o 20:20
O co chodzi ?
Pani Świder zgodnie z prawem chce wystartować w wyborach. Co wy wyprawiacie ? Pobijecie ją ?
14593
#klucznick nieaktywny
1 września 2018r. o 20:24
~~Płowożółta Miodunka napisał(a): O co chodzi ?
Pani Świder zgodnie z prawem chce wystartować w wyborach. Co wy wyprawiacie ? Pobijecie ją ?
w NOWOGRODZCU Jest potrzebny burmistrz który cóś zrobi.a kto by nie był to nic nie zrobi bo ryba psuje się od głowy.Ja będe startował na burmistrza i mnie wybiorą ?dla jaj i zrobię tu porządek .
~~Koralowa Azalia niezalogowany
1 września 2018r. o 20:52
~~Płowożółta Miodunka napisał(a): DOBRE !!!

Ekipa obecnego burmistrza już kłóci się sama z sobą . "Mówi dziad do obrazu a obraz ani razu".

Wiem, że trudno zrozumieć zwolennikom Veto, że ktoś może po prostu rozmawiać a nie tylko się kłócić...my rozmawiamy
Porównujecie się do obrazu...ciekawe, że aż tak wysoko sięga wasza pycha.
Ja znam inne powiedzenie, które zaczyna się od słów: "Ni pies, ni wydra...."
~~Amarantowa Frezja niezalogowany
1 września 2018r. o 21:07
~~Koralowa Azalia napisał(a):
~~Płowożółta Miodunka napisał(a): DOBRE !!!

Wiem, że trudno zrozumieć zwolennikom Veto, że ktoś może po prostu rozmawiać a nie tylko się kłócić...my rozmawiamy
Porównujecie się do obrazu...ciekawe, że aż tak wysoko sięga wasza pycha.
Ja znam inne powiedzenie, które zaczyna się od słów: "Ni pies, ni wydra...."[/c
Mówisz o swojej Starej?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.