~~Miodowy Wilczomlecz napisał(a): aaa to pracy się nie dostało jednak co? Trzeba było się chociaż trochę uczyć.
~Zgniła Psianka napisał(a): Witam aktualnie pracuję w Horman jako operator wózka widłowego . Ale myślę o tym żeby może spróbować może będzie lepiej? do Xpo też jako Operator wózka widłowego i teraz mam pytanie. Jaka stawkę maja wózkówi? Ile zmian? I czy jeżdżą głównie wózkami czy jak niema pracy to pomagają przy recznym załadunku przyczep? Proszę o info Operatorow wózka widłowego
RTV napisał(a):i na koniec~Zgniła Psianka napisał(a): Witam aktualnie pracuję w Horman jako operator wózka widłowego . Ale myślę o tym żeby może spróbować może będzie lepiej? do Xpo też jako Operator wózka widłowego i teraz mam pytanie. Jaka stawkę maja wózkówi? Ile zmian? I czy jeżdżą głównie wózkami czy jak niema pracy to pomagają przy recznym załadunku przyczep? Proszę o info Operatorow wózka widłowego
na początek 3000 brutto
~Ołowiany Ubiorek napisał(a): Rozmawiałem dziś z Panią co dzwoniła i mówiła że od stycznia wchodzi system 10.5godz czyli tak pierwszy miesiąc robisz non stop 1zmiana od 5 do 17 non stop a drugi miesiąc od 18 do 4rano i tak przez cały miesiąc wie co bardzo chore to jest Świątek piątek i niedziela wkoncu czterobrygadowka. Ja podziękuję a wy?