somsiad napisał(a): Trochę żal że na prezentacji byli wyłącznie kandydaci impulsu z rodzinami i dziennikarze.
Dobitnie świadczy to o "wirtualnym" poparciu.
~Oliwkowy Gajowiec napisał(a): Hejt wylewany na Macieja jest wprost proporcjonalny do napięcia w partii prezesów. Wiem co mówię Maciej. Trzymaj się, masz ogromne poparcie.
somsiad napisał(a):~Oliwkowy Gajowiec napisał(a): Hejt wylewany na Macieja jest wprost proporcjonalny do napięcia w partii prezesów. Wiem co mówię Maciej. Trzymaj się, masz ogromne poparcie.
Więc hejt wylewany na aktualnych włodarzy jest wprost proporcjonalny do napięcia imulsowych. Hejtując i plując jadem bolce i bobry robią krecią robotę dla imppulsów.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):somsiad napisał(a):~Oliwkowy Gajowiec napisał(a): Hejt wylewany na Macieja jest wprost proporcjonalny do napięcia w partii prezesów. Wiem co mówię Maciej. Trzymaj się, masz ogromne poparcie.
Więc hejt wylewany na aktualnych włodarzy jest wprost proporcjonalny do napięcia imulsowych. Hejtując i plując jadem bolce i bobry robią krecią robotę dla imppulsów.
Co tam Somsiad? nudy w pracy? Jeszcze zdążysz trzepnąć kawulca i podłubać w nochlu:) Ponudzisz się jeszcze trochę ponad miesiąc. Korzystaj, bo potem do uczciwej, cięższej roboty... :D
~~Kirowa Bylica napisał(a):~~Żółtawordzawy Mikołajek napisał(a): Politolodzy po komunistycznych uczelniach chodzą parami-to tani populizm?
oceniam program wyborczy ,jego wartosc merytoryczną,.konferencje dla mediow .i życiorys kandydata.......i wystarczy bym nie głosował.......na populizm....grze na prostych emocjach i prostej socjotechnice.....i tyle ;)
~~Ultramarynowy Mikołajek napisał(a):~~Kirowa Bylica napisał(a):~~Żółtawordzawy Mikołajek napisał(a): Politolodzy po komunistycznych uczelniach chodzą parami-to tani populizm?
oceniam program wyborczy ,jego wartosc merytoryczną,.konferencje dla mediow .i życiorys kandydata.......i wystarczy bym nie głosował.......na populizm....grze na prostych emocjach i prostej socjotechnice.....i tyle ;)
"Polityka to nie zabawa, to całkiem dochodowy interes
Autor: Winston Churchill"
i uśmiecham się ..i czytam o walce o..no własnie...o......;)