~~Pszeniczna Turzyca napisał(a): Pnie kandydacie MM .Czekamy na propozycje dla tych zwykłych ludzi.
Kasa miejska nie jest z gumy a podatki już wysokie.Za co powstaną nowe żłobki i przedszkola ? Opłaty za cmentarz , miejskie targowiska to skandal.Panie kandydacie a gdzie i za ile my mamy pracować jak markety wysysają resztki kasy z Bolca ?
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~~Pszeniczna Turzyca napisał(a): Pnie kandydacie MM .Czekamy na propozycje dla tych zwykłych ludzi.
Kasa miejska nie jest z gumy a podatki już wysokie.Za co powstaną nowe żłobki i przedszkola ? Opłaty za cmentarz , miejskie targowiska to skandal.Panie kandydacie a gdzie i za ile my mamy pracować jak markety wysysają resztki kasy z Bolca ?
poczytaj program. Sam jestem młody i widze szereg działań. Chcę mieć dziecko, (becikowe) rozwijać firmę w Bc o tym mówi kandydat. i chce ruszyć kwestie mieszkań? rozwój i połaczenie gmin i nowe tereny inwestycyjne,. a i mogą powstać dla firm powierzchnie biuowe dla firm zatrudniających specjalistów. MAsz wybór: wspieranie straszyzny przez układ albo młodego prezydenta który dostrzega problemy wszystkich grup społecznych.
~~Płowobrunatna Rzeżucha napisał(a): Szanowny Kandydacie na prezydenta miasta Bolesławca, czy po wygranych wyborach zlikwiduje Pan działki ogrodnicze, które bezpośrednio przylegają do osiedli mieszkaniowych ? Pytam Pana, bo to odwieczny problem w naszym mieście, który trwa od ok. 50 lat. Działkowicze notorycznie zadymiają i trują spalaniem swoich zielonych odpadów Bolesławian, a czynią tak zarówno w dzień jak i w nocy. Bolesławiec się wciąż rozbudowuje i przeznaczenie tych terenów dla rodzin potrzebujących miejsce do zamieszkania (domki lub domy wielorodzinne) pomogłoby skutecznie zwalczyć trujący proceder. Działkowicze, to elektorat wyborczy i jak dotąd żaden prezydent nie poważył się zaprowadzić porządku za pomocą instrumentów, które przecież posiada, stąd mamy zatruwane powietrze i choroby. Toksykolodzy dawno już dowiedli, że spalanie na wolnym powietrzu jest o 100% bardziej trujące organizm niż spaliny samochodowe. Będziemy Panu wdzięczni za odpowiedź.
~~Płowobrunatna Rzeżucha napisał(a): Szanowny Kandydacie na prezydenta miasta Bolesławca, czy po wygranych wyborach zlikwiduje Pan działki ogrodnicze, które bezpośrednio przylegają do osiedli mieszkaniowych ? Pytam Pana, bo to odwieczny problem w naszym mieście, który trwa od ok. 50 lat. Działkowicze notorycznie zadymiają i trują spalaniem swoich zielonych odpadów Bolesławian, a czynią tak zarówno w dzień jak i w nocy. Bolesławiec się wciąż rozbudowuje i przeznaczenie tych terenów dla rodzin potrzebujących miejsce do zamieszkania (domki lub domy wielorodzinne) pomogłoby skutecznie zwalczyć trujący proceder. Działkowicze, to elektorat wyborczy i jak dotąd żaden prezydent nie poważył się zaprowadzić porządku za pomocą instrumentów, które przecież posiada, stąd mamy zatruwane powietrze i choroby. Toksykolodzy dawno już dowiedli, że spalanie na wolnym powietrzu jest o 100% bardziej trujące organizm niż spaliny samochodowe.
Będziemy Panu wdzięczni za odpowiedź.
~~Płowobrunatna Rzeżucha napisał(a): Szanowny Kandydacie na prezydenta miasta Bolesławca, czy po wygranych wyborach zlikwiduje Pan działki ogrodnicze, które bezpośrednio przylegają do osiedli mieszkaniowych ? Pytam Pana, bo to odwieczny problem w naszym mieście, który trwa od ok. 50 lat. Działkowicze notorycznie zadymiają i trują spalaniem swoich zielonych odpadów Bolesławian, a czynią tak zarówno w dzień jak i w nocy. Bolesławiec się wciąż rozbudowuje i przeznaczenie tych terenów dla rodzin potrzebujących miejsce do zamieszkania (domki lub domy wielorodzinne) pomogłoby skutecznie zwalczyć trujący proceder. Działkowicze, to elektorat wyborczy i jak dotąd żaden prezydent nie poważył się zaprowadzić porządku za pomocą instrumentów, które przecież posiada, stąd mamy zatruwane powietrze i choroby. Toksykolodzy dawno już dowiedli, że spalanie na wolnym powietrzu jest o 100% bardziej trujące organizm niż spaliny samochodowe. Będziemy Panu wdzięczni za odpowiedź.
Zastosowana autokorekta
~~Modra Gailadia napisał(a): Duży zarzut jaki mam do obecnie urzędującego Pana Prezydenta to ta nieznośna maniera lekceważącego tonu jaki ma w głosie. Kiedy słucham wypowiedzi Pana Prezydenta mam nieodparte wrażenie, że odnosi się do swoich słuchaczy z dużą ironią i lekceważeniem, na zasadzie "nie mamy Pana płaszcza i co Pan nam zrobi". Nie podoba mi się to, tak zachowują się ludzie którym się wydaje, że pozjadali wszystkie rozumy. Mnie osobiście to razi. Nie lubię być traktowany jak ćwierć dziwny czlowiek .