Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pedofil namierzony i aresztowany!
~~Czerwonawy Winobluszcz niezalogowany
24 września 2018r. o 17:35
i tym sposobem zamknąłeś ryja jaracza falco
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sinawy Wyżlin niezalogowany
24 września 2018r. o 17:50
~Atramentowy Bluszcz napisał(a): Gdyby gwałciciel nieletnich był księdzem to już by wszędzie były nagłówki: "KSIĄDZ GWAŁCICIEL".
O profesji tego tutaj coś cicho. Proszę o dodanie tej informacji bo nie wiem przed którą jeszcze profesją powinienem chronić swoje dzieci.

Pamiętaj ,że księża uważają się za nauczycieli moralności, i mówią , że stoją na jej straży, więc niech dotrze do ciebie, skoro są niby tacy " święci" to jak mogą być takimi piep...onymi zboczeńcami.
2900
#falco nieaktywny
24 września 2018r. o 17:55
tak ci się tylko wydaje
kiedy ja wklejałem fragmenty artykułów o pedofilach w sukienkach często z katolickich zródełek nazywano mnie delikatnie mówiąc ''manipulantem ''
dlaczego nie szukaliście zródeł?
przerosło to was?...a gdzie podziało się ''szukajcie a znajdziecie''?
mnie bawiła i bawi nadal wasza niewiedza ...

ktoś tam wcześniej napisał -upublicznić wizerunek pedofila
dlaczego podobnych komentarzy nie widzę kiedy chodzi o klechę ?
dlaczego sądy utajniają rozprawy?
w czym klecha -pedofil jest lepszy od pedofila -murarza?
nie słyszałem by cech rzemieślniczy chronił po jakichś ''ochronkach '' swoich rzemieślników a Kościół to robi od lat ...

dzisiaj gadanie Franciszka być może coś zmieni w tej sprawie ale czy na pewno?
dlaczego nie otworzy szeroko watykańskich archiwów ?
apele ,apele,apele ...
tylko do kogo?

piszę krótko i jasno-jedna lista -jedna kara ...
żadnej pobłażliwości ...

pytałem tu krytykantów dlaczego ostatnie C-9 odbyło się faktycznie jako c-6
nikt nie odpowiedział ...dlaczego?
więc wam odpowiem -bo trzech KARDYNAŁÓW ma postawione bądz zarzuty prokuratorskie lub toczy się śledztwo ...
taki jest obraz najwyższych władz kościelnych ...a co się dzieje na ''nizinach''?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Lawendowoniebieski Szczypiorek niezalogowany
24 września 2018r. o 17:59
~~Sinawy Wyżlin napisał(a):
~Atramentowy Bluszcz napisał(a): Gdyby gwałciciel nieletnich był księdzem to już by wszędzie były nagłówki: "KSIĄDZ GWAŁCICIEL".
O profesji tego tutaj coś cicho. Proszę o dodanie tej informacji bo nie wiem przed którą jeszcze profesją powinienem chronić swoje dzieci.

Pamiętaj ,że księża uważają się za nauczycieli moralności, i mówią , że stoją na jej straży, więc niech dotrze do ciebie, skoro są niby tacy " święci" to jak mogą być takimi piep...onymi zboczeńcami.

Zgoda, księża pedofile powinni być surowiej oceniani od budowlańców. Tak samo jak księża powinni być oceniani pedofile nauczyciele, psychologowie, policjanci, lekarze i jeszcze parę podobnych profesji.
Przy okazji - może ktoś z lewicowców napisze odważnie, w jakiej to modnej i popieranej tzw. orientacji seksualnej jest najwięcej pedofili? Śmiało, odważnie! Można w necie statystyki znaleźć.
2900
#falco nieaktywny
24 września 2018r. o 19:34
ciekawe ...
poczekam na komentarze zwłaszcza że znam taką ''opinię''
''każdy może urodzić się pedofilem ''
kto się z tym zgadza?

w wolnej chwili poczytam ...
a kiedy dyskurs się ''rozwinie'' kto wie?...może coś wam wkleję ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Zgniła Diaskia niezalogowany
24 września 2018r. o 20:26
~~Czerwonawy Winobluszcz napisał(a): i tym sposobem zamknąłeś ryja jaracza falco
Jaracz betoniarz powinien sie lepiej zająć sobą a nie tutaj osądzać innych.
315
#mir.ko nieaktywny
24 września 2018r. o 21:31
Świeży przykład. Przyczyna czesto leży w patologii rodzin tych dzieciaków

http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-09-24/13-latka-zgwalcona-w-warszawie-miala-drgawki-i-wymiotowala/
~~Kobaltowa Glicynia niezalogowany
25 września 2018r. o 6:15
~~Lawendowoniebieski Szczypiorek napisał(a):
~Siwy Ostrokrzew napisał(a): Księża sami doprowadzili do postrzrgania ich jako typowych pedofili ..oni mają czas i najwiecej wynaturzeń wywodzi siez ich środowiska .Tak że zasłużyli sie troche wsprawie a jak wiemy jest to środowisko hermentyczne za to bardzo pouczają innych.Pewnie że potencjalny pedofil może pochodzić z każdej warstwy spolecznej ale raczej zwykły raczej nie ma na to czasu.

Księży pedofilów należy karać wyjątkowo surowo - to jest to rzecz oczywista. Ale zastanawiam się skąd się biorą takie bzdurne wypowiedzi, jak cytowana wyżej. Pierwsza bzdura o tym, że wśród pedofilii najwięcej jest księży.
Druga bzdura, że "zwykły nie ma czasu".
Aż wstyd, że ktoś może pisać takie bzdury.
Przy okazji - środowisko może być hermetyczne, a nie "hermentyczne".

A zwolenników pedofilii najwięcej jest wśród elity lewicowej. Od lat:

https://nczas.com/2018/07/22/skandal-na-uniwersytecie-studentka-przekonuje-ze-pedofilia-jest-naturalna-orientacja-video/

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/partia-zielonych-chciala-zalegalizowac-seks-z-dziecmi,346714.html

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14449270,Pedofilia_nie_byla_problemem_wylacznie_partii_Zielonych.html

https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/czy-nadciaga-legalizacja-pedofilii-wyglada-na-ze-odpowiednia-kampania-propagandowa-juz

Dałem też z lewicowych źródeł: TVN i GW, żeby nie było, że prawica coś manipuluje.
A w jakim to niby celu tak usilnie chce się zaczynać seksualizację dzieci od przedszkola?
Proponuję przed napisaniem czegoś na forum najpierw sprawdzić, jak jest naprawdę. A nie powtarzać jak papuga za lewicowymi mediami.

Magister daj linki o czarnej zarazie z TV Trwam i Naszego Dziennika .
Te głosy prawdy wzmiankują coś o tym gdzie czarny pedofil jest za karę przenoszony ?
Pan biskup ostrzega owczarnie że drogę do nieba i wiecznego życia wskaże im nowy pasterz .Pedofil ale żarliwy ,głęboko wierzący kapłan .
Tak to u was działa ?
Nie powiesz mi że jest odwrotnie i zwyczajnie nikt nic nie wie .
To by były jaja z wiary i istnieniu Boga
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy