Ogólnie to nie wiem po co tyle szumu jesli chodzi o Kler,bo może w odwazny czy kontrowersyjny sposób ,ale w klerze nie ma kompletnie nic czym by wielu księzy do tej pory nie zabłysnęło ;)
Chciwośc, przekręty, molestowania,imprezowania, panienki na boku - przeciez to nic nowego więc po co te wielkie szoki :)
A sam film to bardzo dobra gra aktorska :)
Dopisane 28.09.2018r. o godz. 22:25:
Cyt:"Zawsze wybieram takie premiery, które mają przynieść dochód, chcemy zadowolić widzów, a o "Venoma" bardzo się pytali."
Dobra sciema :D
Walili by drzwiami i oknami ludzie do kina na Kler ,a tak to jadą do innych miast, bo mało kto będzie czekał miesiąc ;)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Groszkowa Azalia niezalogowany 29 września 2018r. o 6:54
Władze miasta i jemu podlegli urzędnicy potwierdzają fakt niezbity. Kochani oni wogóle nie są bezpartyjni oni są podlegli kościołowi. Mam w głębokim poważaniu wasze umizgi w stronę kościoła. Kino straci widzów ponieważ inni podobnie jak i ja z żoną jedziemy do Zgorzelca.
~~Różowawy Dzwonek niezalogowany 29 września 2018r. o 8:51
Zeby się wypowiedzieć na temat filmu , to go trzeba wpierw obejrzeć , ale niestety nasze władze starają się to uniemożliwić. Doczekaliśmy się czasów cenzury jak za komuny , A TO PRZECIEŻ TYLKO FILM dodam Fabularny.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.