Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich odpowiada w sprawie debaty
~~Zielona Rzeżucha niezalogowany
12 października 2018r. o 13:20
~~Ognistoczerwona Szałwia napisał(a): W związku opublikowanym dn.12.10.2018, przez internautę podpisującego się jako "Miedziana Bylica" , o moim rzekomym "podszywaniu" się pod różne partie polityczne oraz byciu tzw. „koniem trojańskim”, oświadczam, że jestem NIEZALEŻNYM kandydatem na stanowisko Burmistrza Nowogrodźca. Wpis uznaję za znieważający mnie. Jest to za razem próba osłabienia mojej pozycji w oczach wyborców. Kolejny wpis dokonany przez „Zielononiebieską Szydlicę” o rzekomym prowadzeniu kampanii w szkole w jest wpisem szkalującym mnie w moim środowisku zawodowym. W związku z powyższym jestem zmuszona skierować pozew w trybie wyborczym do Sądu Okręgowego w Jeleniej Górze w celu zmuszenia autora tego obraźliwego tekstu do przeprosin i wycofania się z tego pomówienia. W nawiązaniu do pani wypowiedzi oświadczam ,ze nie było moją intencją obrażanie pani.Temperatura kampanii wyborczej jest badzo wysoka.Jeśli poczuła sie pani z mojego powodu mojej wypowiedzi niekomfortowo to bardzo panią przepraszam i obiecuję ,ze w przyszłosci będę się starał o stonowanie moich wypowiedzi.

Joanna Świder - NIEZALEŻNY kandydat na stanowisko Burmistrza Nowogrodźca.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrązowy Niecierpek niezalogowany
12 października 2018r. o 14:29
Ciekawe podejście mają hejterzy od wpisów szkalujących Panią Joannę Świder. Najpierw anonimowo wylewają na nią wiadro pomyj - z najcięższymi zarzutami typu nielegalnego finansowania kampanii - a później - bojąc się ujawnienia swoich danych - jako anonimy niby przepraszają zainteresowaną i bolecnautów. Ba, niektórzy twierdzą, że przed publikacją danych osobowych uchroni ich RODO. Bzdura. Po przegranej sprawie w trybie wyborczym będą zmuszeni do podania niektórych swoich danych, m.in. imienia i nazwiska a i miejsca zamieszkania. Mam nadzieję, że Sąd naliczy im także nawiązki na jakieś cele społeczne. Może nauczy ich to czym jest merytoryczna krytyka i dyskusja, a czym pomówienia i szkalowanie.
~~Żółtobiały Styrakowiec niezalogowany
12 października 2018r. o 14:36
~~Szarobrązowy Niecierpek napisał(a): Ciekawe podejście mają hejterzy od wpisów szkalujących Panią Joannę Świder. Najpierw anonimowo wylewają na nią wiadro pomyj - z najcięższymi zarzutami typu nielegalnego finansowania kampanii - a później - bojąc się ujawnienia swoich danych - jako anonimy niby przepraszają zainteresowaną i bolecnautów. Ba, niektórzy twierdzą, że przed publikacją danych osobowych uchroni ich RODO. Bzdura. Po przegranej sprawie w trybie wyborczym będą zmuszeni do podania niektórych swoich danych, m.in. imienia i nazwiska a i miejsca zamieszkania. Mam nadzieję, że Sąd naliczy im także nawiązki na jakieś cele społeczne. Może nauczy ich to czym jest merytoryczna krytyka i dyskusja, a czym pomówienia i szkalowanie.

PAN PRZEPROSIŁ, PRZYZNAŁ SIĘ , UJAWNIŁ TO CO MA JESZCZE ZROBIC.
~Złotorudy Maczek niezalogowany
12 października 2018r. o 14:58
po pierwsze ma ponieść koncekwencje, jaki pan, kartofel bez kultury wyznawca Robinsona
~Złotorudy Maczek niezalogowany
12 października 2018r. o 14:58
po pierwsze ma ponieść koncekwencje, jaki pan, kartofel bez kultury wyznawca Robinsona
~~Sczerniały Dziewięćsił niezalogowany
12 października 2018r. o 14:59
Nic już nie musi robić. Resztę opowie przed sądem : )
~Zielononiebieska Szydlica niezalogowany
12 października 2018r. o 16:02
PANI JOANNO bardzo Panią jeszcze raz PRZEPRASZAM. Bardzo żałuję że OBRAZIŁEM PANIĄ W PANI ŚRODOWISKU zawodowym. Nie prowadziła Pani kampania w szkole. Proszę o wybaczenie i zrozumiałość. Emocje. Sam wpłace datek na cele społeczne. Proszę o wskazanie na co. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM.
~Malinowa Czeremcha niezalogowany
12 października 2018r. o 16:32
Ja też przepraszam za wszystko i za to co będzie a co tam. Może trzeba teraz będzie przepraszać.... W akcie pokuty, pokory i umiłowania można się do weto zapisać?
Ps naprawdę przyjeżdża pani do szkoły oklejonym wyborczym autem?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.