Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich odpowiada w sprawie debaty
~~Bławatny Rozchodnik niezalogowany
11 października 2018r. o 22:55
To będzie ta debata czy nie będzie ?????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistoczerwona Szałwia niezalogowany
12 października 2018r. o 1:40
~~Ognistoczerwona Szałwia niezalogowany
12 października 2018r. o 7:17
W związku opublikowanym dn.12.10.2018, przez internautę podpisującego się jako "Miedziana Bylica" , o moim rzekomym "podszywaniu" się pod różne partie polityczne oraz byciu tzw. „koniem trojańskim”, oświadczam, że jestem NIEZALEŻNYM kandydatem na stanowisko Burmistrza Nowogrodźca. Wpis uznaję za znieważający mnie. Jest to za razem próba osłabienia mojej pozycji w oczach wyborców. Kolejny wpis dokonany przez „Zielononiebieską Szydlicę” o rzekomym prowadzeniu kampanii w szkole w jest wpisem szkalującym mnie w moim środowisku zawodowym. W związku z powyższym jestem zmuszona skierować pozew w trybie wyborczym do Sądu Okręgowego w Jeleniej Górze w celu zmuszenia autora tego obraźliwego tekstu do przeprosin i wycofania się z tego pomówienia.

Joanna Świder - NIEZALEŻNY kandydat na stanowisko Burmistrza Nowogrodźca.

~Malinowa Czeremcha niezalogowany
12 października 2018r. o 7:34

Zajmij się Pani kampanią a nie lataniem po sądach, albo swoimi współpracownikami z veto. Ile to razy burmistrz był szkalowany?
Co że sprawą pana Mitery.....
Żałość gdzie te nowe standardy
..?
~Rdzawozłoty Szczawik niezalogowany
12 października 2018r. o 7:36
Tak, tak z tego co wiem to już nawet nauczyciele w szkole mają dość. Tylko wybory i wybory. PRZEPRASZAM PANIĄ ZA TO ŻE OBRAZIŁEM PANIĄ W PANI ŚRODOWISKU ZAWODOWYM. WIĘCEJ NIE BĘDĘ SIĘ UDZIELAĆ NA FORUM. ŻYCZE POWODZENIA. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM
~~Szarobrązowy Niecierpek niezalogowany
12 października 2018r. o 8:12
Nareszcie pokazuje Pani, że jest osobą poważną i odpowiedzialną. Decyzja o skierowaniu spraw do sądu jest wręcz wzorowa. Można "przekrzykiwać się" na forum, ale nie pomówieniami i kłamstwem. Sugerowanie, że prowadzi Pani nielegalną kampanię (opłacaną Bóg wie przez kogo), czy w miejscach niedozwolonych jest i podłe i niezgodne z prawem. No a przy okazji dowie się Pani - i pewnie wszyscy bolecnauci - kto jest kłamcą i szubrawcą. A przeprosiny podpisane jedynie przydzielonym przez portal kryptonimem, to nie przeprosiny. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
~~Żółtobiały Styrakowiec niezalogowany
12 października 2018r. o 8:25
Tu większość kłamie. Czy z jednej czy z drugiej strony. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.
~~Rudoczerwona Trzykrotka niezalogowany
12 października 2018r. o 8:30
~Malinowa Czeremcha napisał(a):

Zajmij się Pani kampanią a nie lataniem po sądach, albo swoimi współpracownikami z veto. Ile to razy burmistrz był szkalowany?
Co że sprawą pana Mitery.....
Żałość gdzie te nowe standardy
..?

Sprawa Pana Radnego jest w Prokuraturze radny złożył doniesienie o celowym szkalowaniu jego osoby i kłamliwych wypowiedzi pań z KGW oraz podrabianych pod pismem podpisów .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza