Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich odpowiada w sprawie debaty
~~Brązowożółta Scewola niezalogowany
14 października 2018r. o 22:48
~Różowoczerwona Lewizja napisał(a): Lepiej aby byli milicjanci się zajmowali polityka?

A co masz do byłych milicjantów czyżby za mało zgarbowali ci skórę ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnozielony Tulipan niezalogowany
14 października 2018r. o 22:52
.
14 października 2018r. o 23:11
~Pomarańczowobrązowy Pieris napisał(a): To veto nie potrafi rozmawiac. To p. Swider sypie dziwnymi i ironicznymi uwagami pod adresem p. Burmistrza. Gdy zadaje sie jej niewygodne pytania zbywa czlowieka...to jak tu sie nie wkurzac? Organizuje pani te spotkania tylko po to, zeby bic pani brawo? To dopiero jest arogancja!

Arogancie kłamiesz. Byłem na kilku spotkaniach. Nic takiego nie miało miejsca. Celowo jątrzysz. Było kilku szpiegów, pewnie jeden to ty. Nikogo nie zbywała.
Gratuluje elektoratu.
~Jasnoczerwona Mydlnica niezalogowany
14 października 2018r. o 23:37
Wierzyłem, że kościół jest z dala od polityki, a tu takie coś. Byłam na mszy. To wstyd żeby kościół tak otwarcie wypowiadał się po jednej ze stron. Macie ludzi za ...i?

Zastosowana autokorekta

~Bladożółta Malina niezalogowany
15 października 2018r. o 6:20
Tulipanie, widocznie byles na takich spotkaniach, na ktorych nie padalay niewygodne pytania...na innych kandydatka nie chciała sluchac, co mają do powiedzenia ludzie, ktorzy jej nie popierają. I chocby dlatego mojego glosu juz nie ma...
15 października 2018r. o 6:31
~Bladożółta Malina napisał(a): Tulipanie, widocznie byles na takich spotkaniach, na ktorych nie padalay niewygodne pytania...na innych kandydatka nie chciała sluchac, co mają do powiedzenia ludzie, ktorzy jej nie popierają. I chocby dlatego mojego glosu juz nie ma...

A za chwilę aj ajaj dajcie numer konta bo chce płacić i nie podawajcie do sądu.
Jakie niewygodne pytania? Podaj jeden przykład czopku.

A mój głos ma i mojej całej rodziny, bo jest bardzo dobrym kandydatem.
~~Ognistorudy Pomidor niezalogowany
15 października 2018r. o 6:32
~~Brązowożółta Scewola napisał(a):
~Różowoczerwona Lewizja napisał(a): Lepiej aby byli milicjanci się zajmowali polityka?

A co masz do byłych milicjantów czyżby za mało zgarbowali ci skórę ?

Jakoś byli I sekretarze Relichowi nie przeszkadzali, doskonale się z nimi gogadywał i dogaduje...
~~Brązowożółta Scewola niezalogowany
15 października 2018r. o 8:10
W Zebrzydowej zrobiono taki remont Szatni na boisku za 200 tys ,że płytki na schodach odpadają jak liście z drzew można przyjść i je pozbierać pytanie gdzie jest ta firma która to remontowała przecież jest jakaś gwarancja czy rękojma ,Po kolejnej zimie poodlatuje wszystko .Czy to nie ta sama firma co robiła w Nowogrodźcu na Bolesławieckiej te słynne tynki co spadały z sufitów ludziom na głowę ???????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Orange zaprasza