Gnać przede wszystkim szefów miejskich spółek i innych podległych służbowo prezydentowi czy staroście.Widze ,że na plakatach wisi już np.taki Bakalarz.W pale mi się nie miesci taka patologia : facet podlega jako szef spółki samorządowej prezydentowi,a z drugiej strony jako radny ma Go kontrolować .To chyba się nazywa sitwa.
~Malinowa Języczka niezalogowany 6 października 2018r. o 12:37
Bazarowi, pazerni handlarze chcieliby wogóle nie ponosić żadnych opłat a najlepiej żeby im miasto jeszcze dopłacało że łaskawie chcą handlować na targowisku !
Niech spadają !
Ja głosuję na Piotra Romana bo na to zasługuje.
~~Bladolawendowa Poziomka niezalogowany 6 października 2018r. o 12:45
Jak dla mnie raczej Roman wygra bez większych problemów i myślę że ludziska docenią co zrobił dla miasta , pewnie ze można więcej ale na to trzeba kasy a ludzie myślą że przyjdzie młody szczyl i cuda wianki będą , niestety nie będą Po za tym żaden z nich nie ma programu czy obietnicy a ...puste hasełka Budżet miasta to realna suma i nie da się hasełkować co ja bym to nie zrobił ...Tyle w temacie , reszta zależny od wyborców
~~Burozielony Dzwonek niezalogowany 6 października 2018r. o 12:52
Dziwne że ktoś wypowiada się w moim imieniu - ja jestem klientem targowiska miejskiego a popieram Piotra Romana. Niestety pracuję u jednej takiej co poczuła impuls i muszę pisać anonimowo.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.