~~Kirowa Frezja napisał(a): Ile pieniędzy jest przeznaczone na funkcjonowanie miejskie kluby w tym IV ligowy BKS Bolesławiec ??
~~Niebieskawy Łubin napisał(a):~~Jasnobłękitna Choina napisał(a): po zapoznaniu się z tym artykułem i obejrzeniu filmu w mojej ocenie partia prezesów ma naprawdę obawy przed wyborami bo nigdy takich "teatrzyków" nie było wcześniej. Bezpartyjni chcą dotrzeć tym samym do młodych, Których się obawiają na kogo zagłosują, gdyby stroje uczestników były inne i pierogi na stole to pomyślałbym , że to koncert koła gospodyń wiejskich a konwencja...
trzeba było zrobic lepszą a nie teraz sobie szukac pretekstu do drwin..i kowboja wypuscic w Bolesławcu ;) to widac nie sztuka..prawda impulsiki ?
~~Popielaty Kuklik napisał(a):~~Niebieskawy Łubin napisał(a):~~Jasnobłękitna Choina napisał(a): po zapoznaniu się z tym artykułem i obejrzeniu filmu w mojej ocenie partia prezesów ma naprawdę obawy przed wyborami bo nigdy takich "teatrzyków" nie było wcześniej. Bezpartyjni chcą dotrzeć tym samym do młodych, Których się obawiają na kogo zagłosują, gdyby stroje uczestników były inne i pierogi na stole to pomyślałbym , że to koncert koła gospodyń wiejskich a konwencja...
trzeba było zrobic lepszą a nie teraz sobie szukac pretekstu do drwin..i kowboja wypuscic w Bolesławcu ;) to widac nie sztuka..prawda impulsiki ?
Ja nie drwię tylko to jest śmieszne same w sobie...
Pozdrawiam
~Celestynowy Winnik napisał(a):Bolesławiec w latach 70 -tych obok Oleśnicy był najładniejszym miastem na Dolnym Śląsku.!!!
Roman zły obudzcie się jak dziś wygląda nasze miasto a jak wyglądało wcześniej nie niszczmy własnego podwórka bo inaczej panowie z dobrej zmiany zrobią nam poligon w mieście a to już fajne nie będzie